Μην προλαβαίνοντας να επιστρέψει καλά – καλά στα θετικά αποτελέσματα μετά το 3-0 επί του Άρη Αβάτου, ο Πανσερραϊκός γκέλαρε ξανά αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στην τοπική Ένωση στο πρώτο του εκτός έδρας στραβοπάτημα και παράλληλα στο ντεμπούτο του νέου προπονητή στον πάγκο της ομάδας, Άγγελου Διγκόζη.
Ένα αποτέλεσμα, απέναντι σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας με εντελώς διαφορετικούς στόχους απ’ ότι τα «λιοντάρια» και με τη χειρότερη άμυνα του ομίλου αφού σε 5 ματς (δεν υπολογίζεται το σημερινό), δέχθηκε 12(!) τέρματα.
Παρόλα αυτά, στο σημερινό ματς ο Πανσερραϊκός έδειξε το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο χωρίς να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός στην εστία του Συνοδινού, με τους Θρακιώτες να δείχνουν χαρακτήρα και να βγάζουν πάθος στο παιχνίδι τους πράγμα που περιόρισε κατά πολύ τους Σερραίους ώστε να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν και τέσσερις καλές φάσεις στην εστία του Σοϊλεμέζογλου με πρωταγωνιστές τους Γεωργατζόπουλο (3’), Καρακασίδη (20’, 89’) και Μάζη (58’) με τον τελευταίο να αναγκάζει τον γκολκίπερ των Σερρών σε ωραία επέμβαση. Οι Σερραίοι από την άλλη, κατάφεραν σε 90 λεπτά να απειλήσουν με τους Ζέρη (33’) και Καστριτσέα (60’). Το τελικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικούς δημοσιογράφους, σκόρπισε απογοήτευση στους διοικούντες του συλλόγου οι οποίοι για αρκετό διάστημα έμειναν στην κερκίδα εμφανώς προβληματισμένοι από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα της ομάδας.
ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Συνοδινός, Δουρουγηδένης, Γεωργατζόπουλος (88’ Τοπαλίδης), Λίτσος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Γκαβανόζης, Σιμεωνίδης (84’ Γκουντενούδης), Μάζης (90’ Σιμιτζάκης), Καρακασίδης, Παπαοικονόμου (70’ Ευθυμιάδης).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Σοϊμελεζόγλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κατριτσέας, Καλί (55’ λ.τ. Μπάρδας), Τριανταφύλλου (46’ Πινιώτης), Ντιαλό, Ψάλτης, Παπαβασιλείου (46’ Γκούρτσας), Καρντόσο, Ομπόσου (75’ Πτηνόπουλος).
ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Φωτό: thrakisports