Με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του γηπέδου και στη συνέχεια τακτική στον αγωνιστικό χώρο, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών της Δόξας, για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ (17:00).
Ο τεχνικός των «μαυραετών», Νίκος Κωστένογλου, έχει κατασταλάξει σε ένα βασικό κορμό και στην αυριανή προπόνηση θα συμπληρώσει το παζλ της ενδεκάδας.
Η προπώληση των εισιτηρίων
Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί η προπώληση των εισιτηρίων για την κρίσιμη κυριακάτικη αναμέτρηση. Παράλληλα, σήμερα οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σε συναυλία που διοργανώνουν οι «μαυραετοί» στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Δόξας.
Αναλυτικά:
«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους ότι σήμερα (Παρασκευή) και αύριο (Σάββατο) θα γίνει προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΟΦΗ (15/04, 17.00), στο περίπτερο της Δόξας, στην πλατεία, δίπλα στο ξενοδοχείο «Εμπορικό».
Σήμερα η προπώληση θα πραγματοποιηθεί από τις 18.00 έως 21.00, παράλληλα με τις εκδηλώσεις του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Δόξας. Θυμίζουμε ότι στην πλατεία Ελευθερίας θα γίνει συναυλία του Βασίλη Τσούκα και του μουσικού σχήματος «Οι Συμπέθεροι και ο Αγάς».
Η συναυλία θα αρχίσει στις 20.00 και θα παραβρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αύριο τα εισιτήρια θα διατεθούν από τις 10.00 έως 14.00».