Δύο ακόμα προσθήκες γνωστοποίησε η Μαρκό μετά τον Σμάλη, συνεχίζοντας το σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά.
Συγκεκριμένα παίκτες της ομάδας έγιναν ο Κωνσταντίνος Τσάκνης και ο Γκερντιάν Μπουσάι, με τον δεύτερο να αποκτάται με μεταγραφή όπως σας ενημέρωσε η Mikriliga.com.
Αναλυτικά:
𝜮𝜯𝜢 𝜧𝜜𝜬𝜥𝜪 𝜪 𝑮𝑬𝑹𝑻𝑱𝑨𝑵 𝑩𝑼𝑺𝑯𝑨𝑱
Η Μαρκό ανακοινώνει την απόκτηση του Gertjan Bushaj.
Ο Bushaj είναι γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 2000 και αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός. Διακρίνεται για την ταχύτητα, την αντοχή και την επιθετική του συνεισφορά από τη γραμμή του πλάγιου αμυντικού.
Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα ομάδων όπως ο ΑΟ Γλυφάδας, ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου, η Θύελλα Καμαρίου, ο Ιάλυσος, η Ηλιούπολη, ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Καλαμάτα και προηγουμένως στον Αστέρα Τρίπολης Β’.
Καλωσορίζουμε τον Gertjan στην οικογένεια της Μαρκό και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα.
𝜮𝜯𝜢 𝜧𝜜𝜬𝜥𝜪 𝜪 𝜥𝜴𝜨𝜮𝜯𝜜𝜨𝜯𝜤𝜨𝜪𝜮 𝜯𝜮𝜜𝜥𝜨𝜢𝜮
Η Μαρκό ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Τσάκνη.
Ο Τσάκνης γεννήθηκε στις 26 Απριλίου 2002 και καλύπτει με ευχέρεια ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του γηπέδου.
Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα αναπτυξιακά τμήματα του Παναιτωλικού, τον Παναγρινιακό, την Καστοριά και την Παναχαϊκή.
Ο Κωνσταντίνος έρχεται στη Μαρκό για να ενισχύσει το δεξί άκρο και να προσφέρει λύσεις τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαρκό και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την πράσινη φανέλα.