Δύο φιλικά παιχνίδια διάρκειας 60 λεπτών το καθένα έδωσε το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα της Νίκης Βόλου, αντιμετωπίζοντας ΠΑΟΚ Β και Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.
Στο πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Β η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραφαήλ Πέττα στο 48’.
Για τη Νίκη Βόλου αγωνίστηκαν οι: Στεργιάκης, Αρίας, Δημητριάδης, Σιούτας, Μπαξεβάνος, Έππας, Μπαριέντος, Πέττας, Γιακουμάκης, Λώλης, Λουκίνας.
Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, επίσης διάρκειας 60 λεπτών, από τον προπονητή των «κυανόλευκων» Κώστα Γεωργιάδη συμμετείχαν στην αρχική ενδεκάδα οι: Τσέλιος, Κουτσιμπάνας, Γκαντέλιο, Σιούτας, Ντιαλόσι, Σίλβα, Βουτσάς, Νταϊλάνι, Σαποβάλοφ, Γιακουμάκης, Τζιώρας. Έπαιξαν και οι: Παππάς (υπό δοκιμή), Βενέτης.
Η ομάδα της Νίκης Βόλου επικράτησε και σε αυτό το παιχνίδι με 1-0, μετά από ατομική ενέργεια και σουτ με το δεξί του Αλεξάντρ Σαποβάλοφ στο 58ο λεπτό.
Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τη Νίκη Βόλου έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη 27/8 στο γήπεδό μας με αντίπαλο τον Σαρακηνό.