Ο τεχνικός του Αιγάλεω Απόστολος Χαραλαμπίδης στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του κόντρα στην Athens Kallithea.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Βασικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο καλές και ποιοτικές ομάδες. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Είχαμε την κατοχή σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και η Καλλιθέα χωρίς ευκαιρία προηγήθηκε με ένα πέναλτι που προσωπικά θεωρώ ότι δεν ήταν, καθώς ήμουνα μπροστά στη φάση. Ήταν τραβηγμένο το πέναλτι που δόθηκε. Από εκεί και πέρα είχαμε τις ευκαιρίες και δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ.
Στο Β ημίχρονο είχαμε δυο κλασικές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε ή και να προηγηθούμε. Τα παιδιά έκαναν παρά πολύ καλό παιχνίδι. Το ξαναλέω, αδικούμαστε από το αποτέλεσμα και δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι δημιουργώντας συνδιαστικες φάσεις. Δυστυχώς όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι ευκαιρίες δεν είναι γκολ.
Μένω στην καλή εμφάνιση. Θα δουλέψουμε στα τελειώματα για να έχουμε ευκολότερα το γκολ, γιατί η ομάδα έχει πολύ καλούς παικτες. Το έδειξε και σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας και που είναι πρώτη στην βαθμολογία. Φεύγουμε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα γιατί δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία».