Δύο νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές είναι ανάμεσα σε αυτούς που ξεχωρίζουν στην προετοιμασία των Χανίων. Πρόκειται για τους Γιάννη Δασκαλόπουλο και Μιχάλη Παχή.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και την εμπιστοσύνη αυτή τη στιγμή του Δημήτρη Σπανού όπως έχουν δείξει μέσα από τις προπονήσεις και ειδικότερα τα φιλικά προετοιμασίας των Χανίων.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παχής έχει σκοράρει δύο τέρματα, εκ των οποίων το ένα ήταν κόντρα στον Ηρακλή, ο δε Δασκαλόπουλος είχε σκοράρει στο ματς κόντρα στη μικτή ομάδα από την Καστοριά που είχε πραγματοποιηθεί στην Πτολεμαΐδα. Γενικότερα με τη συνολική τους παρουσία στην προετοιμασία δείχνουν μονάδες που σε κάθε περίπτωση όπως όλα δείχνουν θα υπολογίζονται τη νέα περίοδο.
Ειδική αναφορά μπορεί να γίνει στον Δασκαλόπουλο ο οποίος μέχρι και λίγους μήνες πριν ήταν στο ρόστερ της Κ17 της ΑΕΚ από την οποία αποχώρησε. Πρόκειται για επιθετικό ο οποίος είναι γεννημένος το 2007 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΠ Σούδας. Οπως φαίνεται, ο Δασκαλόπουλος όχι μόνο θα παραμείνει στο ρόστερ των Χανίων αλλά θα υπολογίζεται και ως μία από τις λύσεις για την επίθεση εν όψει της νέας σεζόν.
Σε ό,τι αφορά τον Παχή πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ χαφ, κατά κύριο λόγο παίζει ως ακραίος αμυντικός, δείχνοντας πως η παρουσία του τον τελευταίο χρόνο στον ΠΟΑ και οι συμμετοχές που είχε στην Γ’ Εθνική τον βοήθησαν ώστε ν’ αποκτήσει εμπειρίες και να “βάλει” παιχνίδια στα πόδια του. Ειδικότερα, ο Παχής έπαιξε σε 14 ματς με τον ΠΟΑ, σκοράροντας δύο γκολ.
Πηγή: Athlitiko