Δεν θα αγωνιστεί τελικά στη Νέα Αρτάκη ο Ευριπίδης Γιάκος.
Συγκεκριμένα, η μεταγραφή του 34χρονου επιθετικού χάλασε, διότι ο Ευριπίδης Γιάκος επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και η μετακίνηση του στη Νέα Αρτάκη δεν ολοκληρώθηκε.
Μάλιστα ο έμπειρος φορ το ανακοίνωσε στη σελίδα του στο facebook:
«Με την παρακάτω δήλωση μου θα ήθελα να ανακοινώσω την μη τελική ένταξη μου στην ομάδα του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ για καθαρά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες του ΑΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ τον προπονητή Γιώργο Βαζάκα τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Αρτάκης και τον πρόεδρο Γιάννη Βαγιάννη για την άψογη επικοινωνία και επαγγελματισμό στην διαχείριση του θέματος που προέκυψε και τους ευχηθώ καλή συνέχεια με επιτυχίες στην νέα αγωνιστική σεζόν».
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «ισχυρός» άνδρας της Νέας Αρτάκης, Γιάννης Βαγιάννης έχει αποδείξει τη συνέπεια που δείχνει απέναντι σε όλα τα ζητήματα της ομάδας.
Έτσι, ο σύλλογος της Εύβοιας δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει μεταγραφές από το πάνω ράφι και ενδεχομένως από το εξωτερικό σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει!
Βασικός στόχος είναι η κορυφή και τα θέλω της διοίκησης συμβαδίζουν με εκείνα του προπονητή της ομάδας.