Τρία ματς σε επτά μέρες περιμένουν τον Ηρακλή – Στο Κύπελλο έρχονται αλλαγές από τον Δημήτρη Σπανό, με την άνοδο να παραμένει ο μεγάλος στόχος
Σε μια απαιτητική και ασυνήθιστη περίοδο έχει μπει από την περασμένη Κυριακή ο Ηρακλής, καθώς τη φετινή σεζόν καλείται να αγωνιστεί σε δύο μέτωπα: το πρωτάθλημα της Super League 2 και τη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό σημαίνει περισσότερα παιχνίδια και πιο πιεστικό πρόγραμμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Το πρώτο μεγάλο «crash test» είναι ήδη εδώ, αφού οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν τρεις αγώνες μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Η αρχή έγινε στη Δράμα, όπου ο Ηρακλής επικράτησε με 1-2 της Καβάλας για τη 2η αγωνιστική. Ακολουθεί την Πέμπτη η εντός έδρας αναμέτρηση Κυπέλλου με την Ηλιούπολη στο Καυτανζόγλειο, ενώ η εβδομάδα θα κλείσει –εκτός απροόπτου– την επόμενη Κυριακή με το ματς απέναντι στον Καμπανιακό.
Τα προβλήματα που προέκυψαν στη Δράμα με μυϊκούς τραυματισμούς αλλά και η κόπωση αρκετών παικτών (μετά το 60’ φάνηκε ξεκάθαρα η έλλειψη δυνάμεων), οδηγούν τον Δημήτρη Σπανό σε σκέψεις για εκτεταμένο rotation στο παιχνίδι του Κυπέλλου.
Πιθανότατα θα δοθούν φανέλες βασικών σε Νικοπολίδη, Σιδερά, Δημητρίου, Φοφανά, Χάινριχ, Μωυσίδη (παίκτης γεννημένος το 2004, που πρέπει να αγωνιστεί υποχρεωτικά) αλλά και σε άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής είχαν χρόνο συμμετοχής μόνο στα φιλικά.
Παρά τις αλλαγές, ξεκάθαρος στόχος του συλλόγου παραμένει η άνοδος στη Super League 1, με τον Ηρακλή να δηλώνει έτοιμος να αντεπεξέλθει στις αυξημένες υποχρεώσεις.