FootbsllPro.GR | Αθλητικά και Ποδοσφαιρικά Παπούτσια, Ρούχα και Αξεσουάρ

ΑΡΘΡΑ SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ

Απορούν στον Πλατανιά με την ανακοίνωση της Παλαιοχώρας…

Στον Πλατανιά τονίζεται ότι ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να επιδείξει λίγες μέρες υπομονή και από εκεί και πέρα και αναλόγως το πού θα αγωνίζεται η ομάδα τη νέα σεζόν, θα ακολουθήσουν οι εξελίξεις.

Στο μεταξύ μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Παλαιόχωρας για τις αποφάσεις που πήρε το Δ.Σ., δηλώσεις για το θέμα αυτό έχουν παραχωρηθεί από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς, Αντ. Κοκολοδημητράκη, ο οποίος παρουσιάζει μια άλλη οπτική για το πώς εξελίχθηκε το συγκεκριμένο θέμα. «Απορώ με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Παλαιόχωρας, ευχαριστώντας την ΠΑΕ Πλατανιάς για την τιμή που έκανε στον κ. Δελάκη. Η ΠΑΕ Πλατανιάς είναι ομάδα Super League που όντως ψάχνει την επόμενη ημέρα της διοικητικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ασχολούνταν με την ομάδα του Α.Ο.Π. που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική», τονίζει, μεταξύ άλλων, ο κ. Κοκολοδημητράκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα parakritika.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Ο κ. Δελάκης ήρθε για φαγητό στον Πλατανιά και ήταν επόμενο, ως καλοί φίλοι, να κάνουμε μία ποδοσφαιρική συζήτηση, σε επίπεδο παρέας. Παρών ήταν και ο κ. Ακης Παινεσάκης, ο οποίος διατηρεί καταστήματα αθλητικών ειδών σε Χανιά και Πλατανιά και το ενδιαφέρον του για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου είναι δεδομένο.

Απορώ με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο. Παλαιόχωρας, ευχαριστώντας την ΠΑΕ Πλατανιάς για την τιμή που έκανε στον κ. Δελάκη. Η ΠΑΕ Πλατανιάς είναι ομάδα Super League που όντως ψάχνει την επόμενη ημέρα της διοικητικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ασχολούνταν με την ομάδα του Α.Ο.Π. που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Σας αναφέρω δε, ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, ούτε καν γνώριζε για το συγκεκριμένο θέμα, που αναδείχθηκε από το διαδίκτυο και μόνο. Επαναλαμβάνω πως είναι απόλυτα λογικό κάποιοι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να συζητούν για το ποδόσφαιρο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο!

Όλα τα υπόλοιπα είναι μυθεύματα και πραγματικά απορώ για τα μονομερή δημοσιεύματα, αλλά και την ανακοίνωση της Παλαιόχωρας, επί ενός ανύπαρκτου θέματος που ανάγεται στη σφαίρα του φανταστικού».