Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον Διαγόρα από τη μέχρι τώρα εικόνα των παικτών στην προετοιμασία αλλά και από την εμφάνιση στο πρώτο φιλικό της ομάδας, το περασμένο Σάββατο, με τον ΑΕΡΑ, στο γήπεδο του Αγίου Σουλά (οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 3 – 0).
Ο «γηραιός» δείχνει πως έχει τις δυνατότητες να παρουσιάσει ένα πιο πλήρες σύνολο, σε σχέση με πέρυσι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και ικανοποιώντας και τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις. Στο «στρατόπεδο» του «γηραιού» είναι διάχυτη η αισιοδοξία πως η ομάδα θα παρουσιάσει κάτι πολύ καλό στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2, κάνοντας έτσι αισθητή την παρουσία της. Αν και είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς, εντούτοις, υπάρχει η πεποίθηση, ότι με την απαιτούμενη σκληρή δουλειά, η ομάδα θα μπορέσει να τα καταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
«Κλέβει» τις εντυπώσεις ο Κλωνάρης
Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνει, μέχρι στιγμής, ο Νίκος Κλωνάρης. Ο Ρόδιος παίκτης, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι επαγγελματικό συμβόλαιο και ο Διαγόρας αποφάσισε να τον διατηρήσει στο ρόστερ, δίνει συνεχώς τον καλύτερό του εαυτό και οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι άπαντες είναι πολύ ικανοποιημένοι μαζί του, καθώς δουλεύει πολύ σκληρά και είναι αποφασισμένος να πετύχει.
Πηγή: rodiaki