ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ανακοίνωσε τον Ισπανό Γκαρθία η Επισκοπή

Τον Ισπανό επιθετικό Χοσέ Kανάλς Γκαρθία απέκτησε η ομάδα της Επισκοπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής, με πολλή χαρά, ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού ποδοσφαιριστή, Χοσέ Kανάλς Γκαρθία. Ο Γκαρθία βρίσκεται από χθες στο Ρέθυμνο και σήμερα (31/8) πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου μας όπου και υπέγραψε για έναν χρόνο.

Ο 19χρονος Ισπανός (έχει γεννηθεί στις 23/7/1999, έχει ύψος 1.80μ.) αγωνίζεται τόσο ως ακραίος όσο και δίπλα ή πίσω από τον φορ και έχει προλάβει να γευθεί εμπειρίες από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ατλέτικο Βαλεαρίς και λίγο μετά, στο β’ μισό της σεζόν 2016-17, πήγε στον Παναιγιάλειο.

Εκεί έκατσε μέχρι τα μέσα της σεζόν 2017-18 και έπειτα πήρε μεταγραφή για τον Ιωνικό.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Χ.K. Γκαρθία: «Να δείξω γρήγορα αυτό που είμαι»

Ο νεαρός Ισπανός τόνισε αμέσως μετά τις σχετικές υπογραφές στο aoepiskopis.gr: «Είναι πολύ καλό που έκλεισαν όλα θετικά. Θέλω να γνωρίσω τους νέους μου συνεργάτες, τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ και θα προσπαθήσω πολύ γρήγορα να δείξω αυτό που είμαι. Χαίρομαι που ήρθα στην Κρήτη και σε μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους».