Μία προπόνηση, την Παρασκευή (01/02), έκανε ενόψει του αγώνα με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Απόλλων Πόντου.
Η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:
Την μοναδική προπόνηση πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση, με τον Α.Ο.Χ. Κισσαμικό, έκανε σήμερα στο γήπεδό του ο Απόλλων. Βασικό αντικείμενο ήταν η εκπαίδευση στις φάσεις εκτέλεσης και στην τακτική συμπεριφορά που σχεδιάζεται να εφαρμοστεί στον προσεχή αγώνα. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι τραυματίες Καλογέρης και Σαμαράς, ενώ απών ήταν ο επίσης τραυματίας Θεολόγου.
Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αεροπορικώς πριν το μεσημέρι του Σαββάτου με προορισμό το Ηράκλειο Κρήτης και θα μεταβεί οδικώς στα Χανιά, όπου θα καταλύσει το βράδυ. Ίδιο δρομολόγιο θα ακολουθήσει και στην επιστροφή, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα τα απαιτούμενα εισιτήρια προς και από τα Χανιά στις συγκεκριμένες ημερομηνίες.
Οι ποδοσφαιριστές που ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επέλεξε για την αναμέτρηση της Κυριακής (ώρα 14:00) είναι οι εξής: Θεοδωρόπουλος, Πολίτης, Αμαραντίδης, Πάτας, Αγτζίδης, Σουντουρά, Μπρίτο, Μπάμπης, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Χασομέρης, Δημητριάδης, Βλάχος, Ολαϊτάν, Καλαϊτζίδης.