ΑΟ Αιγάλεω

Αιγάλεω: Ανακοίνωση-ενημέρωση στους φιλάθλους με Σαντορίνη

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αιγάλεω για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σαντορίνη 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απόφαση της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – Football League

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – Football League, αποφάσισε να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι. Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι τα μέτρα για το παιχνίδι την Κυριακή με την ΠΑΕ Σαντορίνη 2020 θα είναι πάρα πολύ αυστηρά. Γνωρίζουμε όλοι μας ότι μέχρι στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ότι ο αριθμός των ατόμων που επιτρεπόταν να έρθει στο γήπεδο ήταν περιορισμένος, αλλά σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η Διοργανώτρια Αρχή ,δικαίωμα εισόδου έχουν πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».