Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Α.Θ 10: Η ανακοίνωση για τη δικαίωση του Ηρακλή!

Η Αυτόνομη Θύρα 10 εξέδωσε ανακοίνωση μετά τη δικαίωση του Ηρακλή και καλεί όλο τον κόσμο της ομάδας να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει τώρα και να γραφτούν όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

«Σήμερα (σ.σ χθες) στις 4 Φλεβάρη του 2021 γράφεται μια από τις σημαντικότερες μέρες στη νεότερη ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ μας.

Μετά από περίπου 4 χρόνια ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ είναι ελεύθερος από τα δεσμά του. Η προσπάθεια ορισμένων ανθρώπων που ξεκίνησε το 2017 καρποφόρησε και πλέον δίνει ελπίδα και νέα πνοή για το μέλλον.

Εμείς ως σύνδεσμος καλούμε τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να αγκαλιάσει αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει τώρα για την αναγέννηση του και να γραφτούν όλοι μέλη στον ερασιτέχνη.

Επίσης θέλουμε να τονίσουμε πλέον σε όλους αυτούς τους «καλοθελητές» που θα προσπαθήσουν να εμπλακούν και να προσπαθήσουν να πράξουν ότι και οι προηγούμενες διοικήσεις ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ ΑΣΠΙΔΑ για το ΣΥΛΛΟΓΟ. Θα παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις και δε θα αφήσουμε κανένα να δημιουργήσει προβλήματα.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΥΓ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΤΑΤΖΗΔΕΣ».

Δείτε επίσης:

Γ’ Εθνική: Δηλώσεις και αντιδράσεις από την πορεία διαμαρτυρίας (vids)

Παλτόγλου: Δίκαιο το θέμα της αναδιάρθρωσης