Άρθρα

Μεγαλώνουμε (μαζί σας) και ανανεωνόμαστε!

Η mikriliga μπήκε αισίως στον 10ο χρόνο λειτουργίας της (τον συμπληρώνει την 1η Αυγούστου) και το γιορτάζει με μια μεγάλη ανανέωση!

Η mikriliga μπήκε αισίως στον 10ο χρόνο λειτουργίας της (τον συμπληρώνει την 1η Αυγούστου) και το γιορτάζει με μια μεγάλη ανανέωση!

Η αγαπημένη σας σελίδα, αλλάζει οπτική εικόνα και ταυτότητα, προσπαθώντας να προσαρμοστεί ακόμα περισσότερα στα δεδομένα της εποχής, που απαιτούν περισσότερη… απλότητα και αμεσότητα!

Αυτό που δεν θα αλλάξει σίγουρα, σε πείσμα των καιρών, είναι η δέσμευση για ποιοτική ενημέρωση, μέσω των ανθρώπων και των συνεργατών της (άμεσων και έμμεσων).

Πλέον, η νέα mikriliga κάνει την εμφάνισή της στις οθόνες σας, με την ελπίδα πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των αναγνωστών της – αντρών, γυναικών, νέων, μεγαλύτερων σε ηλικία, ποδοσφαιριστών, προπονητών, εκπροσώπων κλπ.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε το διαδικτυακό σας “ταξίδι” μέσα από τις σελίδες της!

Οι Βασικές Αλλαγές

Μια σειρά από νέες, μικρές προσθήκες, με την πολύτιμη συμβολή της τεχνικής ομάδας και αρωγό τη Bald Pixel, περιλαμβάνει η ανανεωμένη μας σελίδα και σας τις παρουσιάζουμε.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Στο σχετικό section (θα το βρείτε στην κατηγορία Άρθρα και σε σχετικό banner κάτω από το κεντρικό slider) θα βρείτε θέματα σχετικά με τη στατιστική και την προϊστορία σε Football League και Γ’ Εθνική.

Ο καιρός στα γήπεδα: Με τη συνεργασία της YouWeather, σας παρουσιάζουμε τον καιρό στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, έτσι ώστε να γνωρίζετε τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, σε περίπτωση που θέλετε να πάτε σε κάποιο γήπεδο!

Επιπλέον, στη δεξιά κάθετη στήλη της σελίδας, θα βρείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων σε καθημερινή βάση, καθώς και το ημερήσιο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Γράψτε το σχόλιο σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Σχετικά άρθρα Άρθρα