Λίγες μέρες πριν το εκτός έδρας ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον ΠΑΣ Πύργος, το απουσιολόγιο της ομάδας έχει μετατραπεί σε ιατρικό δελτίο.
Η 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής προβλέπει μια δύσκολη αναμέτρηση για την Παναχαϊκή, καθώς πέντε ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν.
Ο Κυβελίδης χωρίς αρκετούς παίκτες στον πάγκο
Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, ο οποίος λόγω τιμωρίας θα βρίσκεται εκτός πάγκου, καλείται να διαχειριστεί ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς η ομάδα του θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες.
Αναλυτικά οι τραυματισμοί:
- Πετράτος: Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική την Τετάρτη (2/10) για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασης.
- Συρμής: Υποφέρει από ενοχλήσεις στον κοιλιακό, με αποτέλεσμα να θεωρείται ανέτοιμος για την αναμέτρηση.
- Κατσαΐτης: Υπέστη θλάση και θα απουσιάσει από το παιχνίδι.
- Κουραχάνης: Τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν θα είναι διαθέσιμος.
- Καμπεράι: Συνεχίζει την αποθεραπεία του και δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει.
Κρίσιμος αγώνας με πολλές απουσίες
Η απουσία πέντε βασικών παικτών καθιστά το έργο του Κυβελίδη ακόμη πιο δύσκολο, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα εκτός έδρας ντέρμπι με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σειρά σημαντικών αναμετρήσεων, και η έλλειψη τόσο πολλών παικτών είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό.
Πηγή: Sportfmpatras