Ο ΠΑΣ Γιάννινα εξακολουθεί να έχει προβληματική εικόνα
Η αγωνιστική κρίση του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζεται. Στο πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς η ομάδα της Ηπείρου πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκε δίκαια με 2-4 από τον ΠΑΟΚ Β’ στους «Ζωσιμάδες», για την 3η αγωνιστική της Super League 2, καταγράφοντας την τρίτη διαδοχική ήττα της.
Το σύνολο του Νίκου Κούστα παρουσιάστηκε τακτικά και πνευματικά ανέτοιμο. Ο ΠΑΟΚ Β’ εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα λάθη των γηπεδούχων και προηγήθηκε με 0-3 από το πρώτο ημίχρονο, χωρίς ο ΠΑΣ να δείξει σημάδια αντίδρασης, δέχθηκε και τέταρτο γκολ.
Οι Ηπειρώτες μείωσαν με εύστοχο πέναλτι του Μπουλάρι (57’) και όμορφο σουτ του Αριγίμπι (87’), όμως το σκορ είχε ήδη κριθεί. Η εικόνα του πρώτου μέρους, όπου οι «κυανόλευκοι» παραδόθηκαν αμαχητί, έδειξε πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά και χρόνο για να βρει τα πατήματά της.
Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους, με τον ΠΑΣ να καλείται πλέον να ανασυνταχθεί άμεσα ώστε να σταματήσει το αρνητικό σερί και να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στην ομάδα.