Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0 πέτυχε ο Απόλλων Καλαμαριάς επί του Πιερικού το απόγευμα της Κυριακής στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.
Σκόρερ των Ποντίων ήταν ο Βασιλούδης, στο 16′ με πλασέ έξω από την περιοχή και στο 36′ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.
Το φιλμ του αγώνα
10′ Ατομική ενέργεια του Γιουκούδη ο οποίος μέσα στην περιοχή του Πιερικού πριν σουτάρει κόπηκε με προβολή του Φυτόπουλου.
11′ Σέντρα σουτ του Ζαπουνίδη από αριστερά, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βοσνιάδη.
16′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Ραγιάς έχασε το κοντρόλ σε γύρισμα της μπάλας και έδιωξε βεβιασμένα, η μπάλα έφτασε στον Βασιλούδη που με μακρινό πλασέ την έστειλε στο ανυπεράσπιστο τέρμα, κάνοντας το 0-1.
20′ Σουτ του Σενγκέργκη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Απόλλωνα και κατέληξε στα χέρια του Βοσνιάδη.
36′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Βασιλούδης με ατομική ενέργεια ξεμαρκαρίστηκε και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
37′ Ο Κιτσούλης από δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά δε μπόρεσε από κοντά να επωφεληθεί ο Δρενοβιάδης.
38′ Σουτ του Κιτσούλη έξω από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.
53′ Πολύ δυνατό σουτ του Κολέτσι έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο πρόσωπο του Τσιμπούκα.
59′ Ο Γιουκουδης με το κεφάλι έδωσε στον Βασιλούδη, αυτός έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής που έφυγε ψηλά άουτ.
63′ Σουτ του Γιουκουδη μέσα από την περιοχή, απομάκρυνε ο Ραγιάς.
64′ Σουτ του Μαυρίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.
85′ Eκτέλεση φάουλ του Σενγκέργκh, έδιωξε ο Βοσνιαδης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοντογιώργος με βοηθούς τους Νάκα και Τσακνάκη, της ΕΠΣ Λάρισας.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Ραγιάς, Ζαπουνίδης, Κανταρτζής, Φυτόπουλος, Σενγκέργκης, Μαυρίδης (76′ Αντωνιάδης), Κούλαλης, Μπαλικτσής, Μπατσαράς (46′ Μάρκου), Κιτσούλης, Δρενοβιάδης (46′ Κολέτσι).
Απόλλων Καλαμαριάς (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Βοσνιάδης, Τσιμπούκας, Παπατόλιος, Σγουρής, Τσαγκαλίδης, Κουτζαηλίας, Πάνος, Πατράλης, Βασιλούδης (63′ Σιατραβάνης), Γιουκούδης, Παπαδόπουλος (63′ Πιαστόπουλος).
Πηγή: Katerinisport