Με το Action 24 ξεκινά η τηλεοπτική κάλυψη της Super League 2, με δύο ματς της 2ης αγωνιστικής σε ζωντανή μετάδοση.
Κλείδωσε το τηλεοπτικό μέτωπο για τη Super League 2, καθώς το Action 24 θα μεταδώσει ζωντανά δύο αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής.
Το Σάββατο θα προβληθεί το παιχνίδι ΠΑΟΚ Β – Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ την Κυριακή οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Πανιώνιος – Athens Kallithea. Και τα δύο ματς θα ξεκινήσουν στις 14:00.
Με αυτό τον τρόπο, η SL2 κάνει την τηλεοπτική της πρεμιέρα, ενώ το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην ποιότητα της κάλυψης και στην ανταπόκριση του κοινού.
Θυμίζουμε ότι το Action 24 θα μεταδίδει δύο ματς ανά αγωνιστική.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, η μετάδοση αναμένεται να ξεκινήσει από την 3η αγωνιστική μέσω streaming, με τις εξελίξεις να «τρέχουν» την ερχόμενη εβδομάδα, όταν θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές με τα sites που θα αναλάβουν το project.