Στην Εξοχή διεξήχθη το Σάββατο το τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του Πιερικού, κόντρα στον Ερμή, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 1-1.
Ο Πιερικός μπήκε δυνατά στον αγώνα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Κολέτσι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμα, με τα δοκάρια των Μπαλικτσή (29’) και Ζαπουνίδη (37’).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής των «μελανόλευκων» Παναγιώτης Κυπαρίσσης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές, στο πλαίσιο της τελικής δοκιμής πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Ερμής Εξοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο 70ό λεπτό με τον Μιχαηλίδη.
Η ομάδα του Πιερικού ολοκλήρωσε έτσι τα φιλικά προετοιμασίας και στρέφει πλέον την προσοχή της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στους Ακρίτες Συκεών στις 21/9.
Πιερικός (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Ραγιάς, Σεγκέργκι, Κανταρτζής, Φυτόπουλος, Μπατσαράς, Μαυρίδης, Μπαλικτσής, Κιτσούλης, Δρενοβιάδης, Ζαπουνίδης, Κολέτσι. Αγωνίστηκαν επίσης οι Βόνιερ, Παπαδημητρίου, Μότσιας, Μάγγος, Πλαστουργός, Κούλαλης, Μάρκου, Λιακόπουλος, Βελώνης, Κοκονόζι, Άνταμς, Στραβογιάννης και Ευθυμιάδης.