Στη διαδικασία των πέναλτι ο Αστέρας Βάρης απέκλεισε τον Εθνικό Αστέρα, και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό εκτός έδρας.
Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1, ενώ στα πέναλτι η ομάδα της Βάρης επικράτησε με 4-2.
Στο 21′ ο Παληγεώργος έκανε το 0-1, με τον Βασιλειάδη στο 46′ να διαμορφώνει το τελικό 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο δοκάρια, στο 33′ με τον Τσιμπόκα και στο 88′ με τον Χασιώτη.
Η εξέλιξη των πέναλτι, με πρώτο τον Εθνικό Αστέρα:
Λάμπρου 0-1
Παπαγγελής 1-1
Σταμούλης 1-2
Σακελλαρόπουλος 2-2
Χασιώτης απόκρουση
Μάκο 3-2
Τσιμπόκας απόκρουση
Χριστίνης 4-2
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Μαρινάκης, Κολυφέτης, Γιάτσε, Παπαγγελής, Σακελλαρόπουλος, Ντάφλας (46′ Μάκο), Χριστίνης, Ντούλιας, Βασιλειάδης (79′ Στεργίου), Μπελαβράκης (46′ Τουλγέρογλου), Μάγγος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Φουτράκης, Χασιώτης, Σμυρνάκης, Χαχούλης (75′ Σταμούλης), Ανδρέου, Λάμπρου, Γεωργόπουλος (60′ Γκιόκα), Μπακαούκας, Παληγεώργος, Μαυρίκος, Τσιμπόκας.
Πηγή: Stoplekto