Την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Νίκος Κούστας το απόγευμα της Πέμπτης.
Συμμετείχαν μόλις 14 παίκτες, αφού έγινε ένα ξεκαθάρισμα με τις δοκιμές από τις οποίες -προς το παρόν τουλάχιστον- έμεινε μόνο ο 22χρονος χαφ Παναγιώτης Λύγκας.
Ο Λύγκας αγωνιζόταν πέρυσι στον Παναργειακό, ενώ είχε περάσει από την Κ17 του Ολυμπιακού και αργότερα έπαιξε σε Θεσπρωτό, Ηρακλή και άλλες ομάδες.

Στο τεχνικό επιτελείο νέο πρόσωπο είναι από σήμερα ο κ. Νίκος Τζανόγλου, ένας άνθρωπος που θα συνεργαστεί για 6η συνεχόμενη σεζόν στο πλευρό του κ. Κούστα ως άμεσος συνεργάτης του, αφού οι δυο τους συνυπήρχαν και τα προηγούμενα χρόνια μαζί στις ομάδες που δούλευε ο 41χρονος Αθηναίος τεχνικός.
Παραμένουν στο τιμ και οι Χρήστος Ράπτης και Δημήτρης Χαρίσης, ενώ ο κ. Κανδηλάπτης (προπονητής τερματοφυλάκων) δεν τα βρήκε τελικά με την ομάδα και είχε αποχωρήσει πριν το ματς του κυπέλλου.
Εν τω μεταξύ, υπήρξε και μία έκπληξη για τον κ. Κούστα, αφού μετά την προπόνηση τον περίμενε ένας πρώην συμπαίκτης του από τα τοπικά της Αθήνας, ο κ. Χρήστος Αγγέλης, πρώην προπονητής των υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο κ. Αγγέλης εργάζεται πλέον ως Ομοσπονδιακός τεχνικός στις μικρές Εθνικές ομάδες κοριτσιών.

Όσον αφορά την προπόνηση, μετά το ρεπό οι παίκτες έκαναν ενεργητική αποκατάσταση με παιχνίδια με την μπάλα. Σ’ αυτήν έδωσαν το «παρών» 14 παίκτες, οι Βρακάς, Γρηγορίου, Τσίρης, Λύγκας, Καπέρδας, Γκρέστας, Γκόγκας, Δούμας, Καφενζής, Ντεκουμές, Αθανασίου, Φλώρος, Τζοβάρας, Αναγνώστου, ενώ πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο έκανε ο Ναούμης.
Δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα από τους 12 «μικρούς ήρωες» του κυπέλλου ο νεαρός Χαλατσής, που λόγω προετοιμασίας για τις πανελλήνιες εξετάσεις επιστρέφει στον Άτλα απ’ όπου τον είχαν αποκτήσει οι υποδομές του ΠΑΣ.
Γενικώς είναι πολλά τα παιδιά της ομάδας που αντιμετώπισε τον Βόλο που είναι ακόμα μαθητές Λυκείου και είναι άγνωστο αν θα μπορέσουν να παραμείνουν στην πρώτη ομάδα όπου από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο το αργότερο, θα αρχίσουν οι πρωινές προπονήσεις.

Πηγή: super-fm