Στις λεπτομέρειες στη League Phase του Κυπέλλου το Αιγάλεω!
Το Αιγάλεω προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Παναργειακού με 6-5 στα πέναλτι, μετά την ισοπαλία 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα.
Το «Σίτι» άνοιξε το σκορ στο 71ο λεπτό, όταν ο Βάρκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγγίρη. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις, ο Παναργειακός κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Βοριαζίδη από φάουλ του Πέτροβιτς, στέλνοντας το ματς στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, το Αιγάλεω αποδείχθηκε πιο ψύχραιμο, επικρατώντας με 6-5 και εξασφάλισε την παρουσία του στη League Phase του θεσμού!
Η διαδικασία των πέναλτι
1-0 Βάρκας
1-1 Τσάνι
2-1 Κωστέας
2-2 Χατζηδημητρίου
3-2 Τσιλιγγίρης
3-3 Παναγιώτου
4-3 Νταβιώτης
4-4 Ναλιτζής
5-4 Ξενιτίδης
5-5 Πέτροβιτς
6-5 Ευαγγέλου
Αστοχεί ο Ζησούλης, απέκρουσε ο Τσιμόπουλος
Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Τσιμόπουλος, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Τάμπας (65′ Νταβιώτης), Ουνγιαλίδης, Καρρίκι (65′ Καραμπάς), Φοφανά, Βοριαζίδης, Βάρκας, Ενομό (46′ Τσιλιγγίρης), Κουιρουκίδης.
Παναργειακός (Αρμάντο Φουτσίνι): Συνοδινός, Παναγιώτου, Λαζαρίδης, Γιαλαμίδης, Ζησούλης, Νταμάκ, Χρήστου, Ντιαλό (46′ Πέτροβιτς), Καρυπίδης, Κονέ, Τσιράκης.
Πηγή: novasports