Έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΦΑΣ Νάουσα, με την διοίκηση να συνεχίζει παράλληλα την αναζήτηση ΑΦΜ με στόχο να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Το «παρών» στην πρώτη συνάντηση έδωσαν ο προπονητής Γιάννης Κερλίδης και οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Αργυρίου, Πιτος, Ασλαμπαλογλου, Φασιδης, Ρουγκαλας, Καραγιάννης, Κυριακίδης, Μελικιωτης Παπαδόπουλος, Γκουλά, Κωστογλιδης, Ζάχος, Τασιωνας, Τούφας, Χισα, Φωτόπουλος, Τσακίρης, Τσιάμπας, Τζιμουλικος, Μποσι, Τζιερτζι.
Στο δελτίο τύπου οι κυανόλευκοι αναφέρουν: «Με αισιοδοξία, ενότητα και χαμόγελα ξεκινά η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για την ομάδα της Νάουσας. Η φετινή χρονιά μας βρίσκει πιο δεμένους από ποτέ, με κοινό όραμα και υψηλούς στόχους. Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον σύλλογο, την πόλη και τους φιλάθλους μας. Η χρονιά ξεκινά… και όλα δείχνουν πως θα είναι ξεχωριστή!»