Η προσπάθεια για να επισημοποιηθεί η συνεργασία με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο για την τεχνική ηγεσία του Παναιγιάλειο δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.
Παρά το γεγονός ότι ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής και του Παναιγιαλείου είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας, φαίνεται πως υπάρχουν κάποια εμπόδια που καθιστούν δύσκολη την ολοκλήρωση της συμφωνίας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμα για το αν η υπόθεση θα προχωρήσει ή αν η ομάδα του Αιγίου θα αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες επιλογές για τον νέο προπονητή της. Καλό είναι πάντως να κρατάμε επιφυλάξεις, καθώς τίποτα δεν είναι οριστικό μέχρι να οριστικοποιηθούν οι συνθήκες.
Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, το ενδιαφέρον για τον Γιάννη Μπουρλάκη, είναι υπαρκτό. Παρόλα αυτά, η κατάσταση είναι ανταγωνιστική, καθώς τον παίκτη διεκδικούν και άλλες ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, η Ζάκυνθος και η Θύελλα Πύργου σύμφωνα με πληροφορίες του «patragoal»
Επιπλέον, οι Δημήτρης Μαγγίνας και Γιάννης Οικονομόπουλος της Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας φαίνεται πως βρίσκονται ψηλά στη λίστα των μεταγραφικών στόχων της ομάδας του Παναιγιαλείου, με τους δύο παίκτες να θεωρούνται σχεδόν δεδομένοι για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.
Οι επόμενες κινήσεις σε επίπεδο προπονητή και μεταγραφών θα κρίνουν την κατεύθυνση της ομάδας για τη νέα σεζόν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.