Για την είδηση ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ έφτασε σε συμφωνία με τον δισεκατομμυριούχο Αριστοτέλη Μυστακίδη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας με δικά του κεφάλαια, μίλησε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ο πολύπειρος προπονητής, Δημήτρης Καλαϊτζίδης.
«Είναι κάπως άδικο αυτό για τον κύριο Σαββίδη. Είναι ο ευεργέτης του ΠΑΟΚ και θα πρέπει να βρεθεί μία συναινετική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές όσον αφορά την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας».
Για τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη δεύτερη κατηγορία και οδηγούν τους παίκτες στα άκρα, όπως συνέβη και με τον Νίκο Τσουμάνη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του:
«Είναι πολύ δύσκολο για μένα όταν ανοίγει η συζήτηση για τον Νίκο, γιατί με έχει τραυματίσει ψυχικά αυτό που έγινε. Μπορεί να μην μιλούσαμε κάθε μέρα, αλλά είχαμε πάντα σχέση και μάλιστα του είχα δώσει λύσεις σε κάποια προβλήματά του, ενώ με συμβουλευόταν για πολλά πράγματα. Υπήρχε μία σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Ο Νίκος ήταν ένα παιδί ακραία φιλότιμο. Τίποτα από αυτά που μου είχε πει εκείνον τον μοιραίο μήνα δεν έχω ξεχάσει».