Άγρια επεισόδια σε τοπικό αγώνα στην Πάτρα, όταν φίλαθλος μπούκαρε στο γήπεδο και χτύπησε παίκτη – στο νοσοκομείο ο τραυματίας, στο κρατητήριο ο δράστης.
Τοπικό ποδόσφαιρο, αλλά με… σκηνές ρινγκ στην Πάτρα! Στο γήπεδο του Σαραβαλίου, το μεσημέρι της Κυριακής, η αναμέτρηση Ίκαρος Πετρωτού – Σταροχώρι δεν τελείωσε ποτέ, αφού λίγο πριν το φινάλε σημειώθηκε επεισόδιο που προκάλεσε σοκ.
Σύμφωνα με το tempo24, 21χρονος φίλαθλος των γηπεδούχων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκε με γροθιές σε 23χρονο παίκτη της αντίπαλης ομάδας, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο. Η κατάσταση ξέφυγε, επικράτησε πανικός, ενώ το ματς διεκόπη οριστικά για λόγους ασφαλείας.
Ο δράστης συνελήφθη άμεσα και κατηγορείται για αθλητική βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περίθαλψη.
Το περιστατικό προστίθεται στη μαύρη λίστα των επεισοδίων που αμαυρώνουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, με τις αρχές να καλούνται για ακόμη μια φορά να πάρουν μέτρα προστασίας στα γήπεδα.