Ο Ηλυσιακός επικράτησε 3-0 του Ρεθυμνιακού εκτός έδρας για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής
Ο αγώνας ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή απόκρουση του Κελαϊδή σε σουτ του Τσίπρα αλλά ο Ματέο ευνοήθηκε και στη συνέχεια της φάσης με κεφαλιά έκανε το 0-1 παίρνοντας το προβάδισμα νωρίς στο σκορ.
Στη συνέχεια τα «δελφίνια» προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά στο 36′ ο Ματέο πάτησε μέσα στην περιοχή από πλάγια θέση και με δεξί πλασέ έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ρεθυμνιακός έμεινε στο 66′ με παίκτη λιγότερο αφού ο Πρινιανάκης δεν μπορούσε να συνεχίσει το παιχνίδι και ενώ ο Ανδρέας Τσουπάκης είχε πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές του.
Στο επόμενο λεπτό ο Μέτα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μπάρο που ανέλαβε την εκτέλεση, σημάδεψε το δοκάρι και δεν κατάφερε να βάλει την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι. Έτσι στο 75ο λεπτό ο Τσίπρας με μια όμορφη ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Ένα παιχνίδι που όλα πήγαν ανάποδα για τον Ρεθυμνιακό, κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα που έπαιξε και με παίκτη παραπάνω, με τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα να μην έχει χρόνο για απογοήτευση αλλά να κοιτάζει μπροστά.
ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ: Κελαϊδής, Σωπασής (60′ Βιγιαρεάλ), Σηφακάκης (46′ Μέτα), Πολύζος, Μπάρο, Μεργέμογλου (46′ Πρινιανάκης), Μαρής (64′ Κουκουράκης), Κώτσιος, Χαλκιαδάκης, Ζήσης (60′ Γαβαλάς), Μανωλακάκης.
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Καπατσώρης, Πριόνας, Κούτρας, Πάτας, Μάκο (83′ Κουράκλης), Σάμιος (79′ Αρναρέλλης), Τσίπρας, Μπινέρι, Γιαννόπουλος, Γκέζος, Ντρούγκας (83′ Ψύχας).
Πηγή: Alanasports