Ο κόσμος αγκάλιασε την επιστροφή της ΠΑΕ Κηφισιά στη φυσική της έδρα.
Η Κηφισιά δίνει το δικό της αγώνα και συνεχίζει να έχει το βαθμολογικό προβάδισμα (δεν το έχει χάσει ποτέ από την αρχή του πρωταθλήματος) τέσσερις στροφές πριν το φινάλε της Super League 2. Μια ΠΑΕ που λειτουργεί σε επαγγελματικό πλαίσιο και αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς, χάρη στην οργανωτικότητα και τη συνέπεια που διέπει τους διοικούντες.
Η πρωτοπόρος του Νοτίου Ομίλου, επέστρεψε πλέον και στη φυσική της έδρα και ευελπιστεί να πανηγυρίσει τον τίτλο στο «σπίτι» της.

Η επιστροφή στο «Ζηρίνειο» ήταν ένα μεγάλο στοίχημα που μπήκε στην αρχή της σεζόν και πλέον κερδήθηκε. Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα και η ανταπόκριση στους εντός έδρας αγώνες μιλάει από μόνη της.
Φίλοι της Κηφισιάς, οικογένειες, ακόμα και διασημότητες αγκάλιασαν την επιστροφή στο… σπίτι και όλοι μαζί στηρίζουν τον σύλλογο στο δρόμο για την ιστορική παρουσία στην Super League.
