Πυρά εξαπέλυσε ο Πέτρος Σταθάκης αναφορικά με την ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου κατά της διαιτησίας με τον Αίαντα Γαστούνης.
Η προσωπική δήλωση του Πέτρου Σταθάκη:
“Είδα με μεγάλο ενδιαφέρον την ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου η οποία καυτηριάζει τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης. Μάλιστα όπως είδα στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός και όλοι είδαν τι έγινε.
Θέλω να παρακαλέσω τους ανθρώπους του ΠΑΣ Αχέρων αφού την Κυριακή θα έρθουν στην Πάτρα για τον αγώνα με τον Διαγόρα, να μας φέρουν το βίντεο με το πεντακάθαρο γκολ του Κωνσταντακόπουλου που ακυρώθηκε στο ματς της πρεμιέρας (με το σκορ να γίνεται 2-2) και ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.
Εντελώς τυχαία τότε, διαιτητής του αγώνα ήταν και πάλι ο κ. Καζανάς. Τότε ήταν καλός, χθες όμως ήταν κακός. Δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω. Θυμόμαστε τα πάντα και θα διαφυλάξουμε τα συμφέροντα της Παναχαϊκής μέχρι τέλους.
Υ.Γ. Φαίνεται ότι είχατε καλομάθει να κερδίζετε πέναλτι κάθε Κυριακή…”.
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Επεισόδια πριν το Ολυμπιακός-Άρης – Έπεσαν δακρυγόνα έξω από το Καραϊσκάκη
Super League 2: Αλλαγή έδρας στο Ολυμπιακός Β-Βέροια
Γ’ Εθνική: Καταγγελία ομάδας για βρώμικα αποδυτήρια και μουχλιασμένα ντουζ