Την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου πιθανότατα θα υπογραφεί η σύμβαση ανάμεσα στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή και τον Πέτρο Σταθάκη που εκπροσωπεί την πλευρά των Αμερικάνων επιχειρηματιών για την ανάληψη και επίσημα του μάνατζμεντ της ομάδας.
Ο λόγος της καθυστέρηση για να πέσουν οι υπογραφές είναι η απουσία μελών της διοίκησης της ερασιτεχνικής σε καλοκαιρινές διακοπές και ο πρόεδρος της ΠΓΕ Παναγιώτης Σεμιτέκολος είναι ξεκάθαρος και τόνισε « Θέλω να είναι παρόντες όλοι σύμβουλοι της διοίκησης στην υπογραφή της σύμβασης και να μην απουσιάζει κανένας για να ξέρουν τους όρους της συμφωνίας. Από την στιγμή που έχουμε συμφωνήσει σε όλα, έχουμε υπογράψει προσύμφωνο το θέμα είναι τελειωμένο. Έχουν δοθεί στην ερασιτεχνική όλες οι εγγυήσεις και ότι έχουν δεσμευτεί το έχουν πράξει στο ακέραιο.
Το θέμα είναι να ανέβει η ομάδα και να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την νέα προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου και η ερασιτεχνική θα είναι δίπλα στην διοίκηση της ομάδας».
Ο Παναγιώτης Σεμιτέκολος μάλιστα είχε πριν λίγες ημέρες την πρώτη του επικοινωνία μέσω Skype με τον Άστον Μπέιλι από τον οποίο ζήτησε να έρθει σύντομα στην Πάτρα για να δώσει μια συνέντευξη τύπου και να τον γνωρίσει ο κόσμος της Πάτρας.
Ο Άστον Μπέιλι δεσμεύτηκε στον πρόεδρο της ερασιτεχνικής ότι ο ίδιος μαζί με ένα ακόμα μέλος των Αμερικάνων επιχειρηματιών θα έρθουν πολύ σύντομα στην Πάτρα για να γνωριστούν με όλους και να κάνουν τις πρώτες τους επίσημες ανακοινώσεις.
Πηγή: Sportfmpatras.gr