Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

Πασχαλίδης: «Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Εδεσσαϊκός»

Κυριακή 03.01.2021, 23:30
• Κατηγορία: Γ' ΕΘΝΙΚΗ
• Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτά
A A
Πασχαλίδης: «Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Εδεσσαϊκός»
Share on FacebookShare on Twitter

Αποτελεί το στενό τεχνικό συνεργάτη του Βάιου Στεργιόπουλου στο προπονητικό επιτελείο του Εδεσσαϊκού. Αλλά όχι μόνο.

Ο 39χρονος Εδεσσαίος, Δημήτρης Πασχαλίδης, είναι ταυτόχρονα προπονητής τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα, αλλά και τα τμήματα υποδομής των «πράσινων» και φυσικά παλαίμαχος γκολκίπερ των «τριαινοφόρων».

Ο Πασχαλίδης, που έχει προσφέρει πολλά στην ιστορική ομάδα της Πέλλας, με τα γάντια και το «1» στην πλάτη, για σχεδόν 12 χρόνια, από το 2004 ως το 2016, με διάλειμμα ενός έτους, ακόμα υπερασπίστηκε τις εστίες σε Άρη (1999-2000), Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Νέστο Χρυσούπολης, Ιεράπετρα και ομάδες του νομού, ενώ μίλησε στον soccerpractor για το φετινό Εδεσσαϊκό. Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Πασχαλίδη:

Για τα μέτρα αντιμετώπισης του covid-19 στον αθλητισμό:

«Είναι λογικά τα μέτρα, έπρεπε να περιοριστούν τα κρούσματα. Είναι πανελλαδικό το πρόβλημα, δεν αφορούσε μόνο μια περιοχή. Έπρεπε να γίνει. Ήταν παντού, ήταν φυσιολογικό. Ίσως έπρεπε να βρεθούν παράθυρα ομαδικών προπονήσεων για τις ομάδες. Για τους παίκτες, για να μην μπαίνουν τελείως στον… πάγο».

Για το αν πρέπει να ξεκινήσει ξανά, σε ποιο καθεστώς και αν προλαβαίνει να ολοκληρωθεί έγκαιρα η σεζόν, χωρίς αλλαγή προκήρυξης: 

«Αν ξεκινήσουμε σχετικά σύντομα, με πολλές εμβόλιμες, νομίζω προλαβαίνουμε. Ίσως αν τελειώσουμε λίγο πιο αργά. Αυτά που είπαν κάποιοι για ένα γύρο, δε νομίζω ότι υπάρχει λογική και κάτι να προσφέρει. Για να παιχτεί ξανά ποδόσφαιρο στη Γ΄ Εθνική, πρέπει να βοηθήσει η Πολιτεία τις ομάδες στο οικονομικό σκέλος. Αν γίνονται τεστ κορωνοϊού κάθε εβδομάδα, πρέπει να υπάρξει βοήθεια στο εξοδολόγιο, ακόμα και στις διαιτησίες. Μια ελάφρυνση στο μπάτζετ, με μέτρα βοήθειας, είναι μεγάλο το κόστος. Η Γ΄ Εθνική έχει πολλά προβλήματα, δεν υπάρχουν έσοδα. Υπάρχουν παίκτες που συντηρούνται από αυτό. Μακάρι να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι για όλες τις ομάδες, είναι κοινό πρόβλημα της κατηγορίας και να έχει έτσι βοήθειες και ο Εδεσσαϊκός».

Για το αν θεωρεί ρεαλιστικό ή ακραίο το ενδεχόμενο να μην υπάρξει επανέναρξη στην κατηγορία: «Το ακούμε και αυτό σαν ενδεχόμενο, λογικά είναι μια υπαρκτή πιθανότητα. Το θεωρώ ακραίο, ενώ διαβάζουμε για διαβεβαιώσεις περί διαρκών προσπαθειών για επανεκκίνηση. Αν δεν υπάρξει θετική έκβαση, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα, με τόσο μεγάλο χρόνο αποχής, σχεδόν ενάμιση χρόνο, για παίκτες και ομάδες. Αγωνιστικά και οικονομικά θα είναι ανυπολόγιστη ζημιά, από τον προηγούμενο Μάρτη παίχτηκαν μόνο 4 αγωνιστικές το πολύ».

Για το στόχο του φετινού Εδεσσαϊκού: «Στόχος μας είναι το καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορούμε στη βαθμολογία. Επίσης, στις βασικές στοχεύσεις είναι να αξιοποιήσουμε τα αρκετά νεαρά ταλέντα της περιοχής που διαθέτουμε στο ρόστερ. Να τα ενσωματώσουμε σε ένα νέο κορμό γηγενών, που θα στελεχώσει την ομάδα στο παρόν και το μέλλον και θα μπορέσει να σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο, με τον Εδεσσαϊκό ή και αλλού, ακόμα και σε υψηλότερη κλίμακα. Ένα κίνητρο είναι να διαγράψουμε μια καλή πορεία, εφάμιλλη της προηγούμενης τριετίας στην κατηγορία για τον Εδεσσαϊκό, που τερμάτιζε στην πρώτη πεντάδα και ο,τι καλύτερο μπορούσαμε εννοείται ότι θα ήταν ευπρόσδεκτο».

Για το ατού των «πράσινων» και το αν «βλέπει» κάποιο φαβορί στον όμιλο: «Σίγουρα το όπλο μας είναι ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Προσπαθούμε για το καλύτερο του Εδεσσαϊκού. Παίξαμε μόνο 4 αγωνιστικές, άλλες ομάδες έδωσαν και λιγότερα παιχνίδια. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ως τώρα. Στην επανεκκίνηση κάποιες ομάδες ίσως φανούν πιο δυνατές και ανθεκτικές στο γκρουπ της κορυφής, πιο σταθερές και αποτελεσματικές. Θα το δούμε στην πορεία, εφόσον φυσικά παίξουμε ξανά».

Για το μέχρι στιγμής ξεκίνημα των Εδεσσαίων: «Βάσει του νεανικού ρόστερ και του δεδομένου ότι ξεκινήσαμε αργά, έχουμε πολύ καλό ξεκίνημα, με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Θα επιδιώξουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε στην επανέναρξη».

Για το διαχρονικό δέσιμο του ίδιου με τον Εδεσσαϊκό: «Στο πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων ήμουν και το 2017, στην πρώτη σεζόν στη Γ΄ Εθνική, με τον Ηλία Σαπάνη. Ως παίκτης ήμουν σχεδόν 12 χρόνια στην ομάδα, ενώ τώρα εκτός από προπονητής γκολκίπερ στην ανδρική ομάδα έχω ίδιο ρόλο και στις ακαδημίες και φυσικά είμαι βοηθός του Βάιου Στεργιόπουλου».

Για το προφίλ του τεχνικού του Εδεσσαϊκού, Βάιου Στεργιόπουλου: «Είναι πραγματικά καταπληκτικός άνθρωπος και προπονητής. Δουλεύει διαρκώς για την ομάδα, σκέφτεται τη συνεχή βελτίωση. Το ψάχνει και κυνηγά το κάτι παραπάνω. Κάνει τα πάντα, τον ενδιαφέρει η λεπτομέρεια και χαίρομαι που με επέλεξε για συνεργάτη του. Είναι ένας εργατικός και φιλόδοξος κόουτς, που ξέρει να αναδεικνύει νέα ταλέντα. Έχει εμπειρία σε ακαδημίες και δίπλα σε σημαντικούς προπονητές, ενώ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη».

Για το ρόστερ… δυο ταχυτήτων στον Εδεσσαϊκό, με «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες, όπως Τζημογιάννης, Μωυσίδης, Κυζιρίδης, Πούπης, Τούφας κ.α., αλλά και πλειοψηφία «μικρών»: «Πραγματικά έχουμε πολύ καλό πυρήνα έμπειρων. Βοηθάνε πολύ τα νέα παιδιά, δίνοντας παράλληλα το 100% των δυνατοτήτων τους για την ομάδα. Οι νεαροί που διαθέτουμε έχουν ταλέντο, ενθουσιασμό, δίψα και φιλοδοξίες. Διάθεση για δουλειά και βελτίωση. Διαφορετικά στοιχεία από τους παλιούς, που αλληλοσυμπληρώνονται αρμονικά. Μακάρι μέσα από την ομάδα μας να αναδειχτούν οι δυνατότητες και οι αρετές τους και να κάνουν καριέρα. Γιατί όχι με τον Εδεσσαϊκό σε επαγγελματικές κατηγορίες στο μέλλον. Περίπου το μισό ρόστερ είναι ντόπιοι, παίκτες της περσινής Κ17 αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Έχουν και αυτοί ενεργό ρόλο και μερίδιο, υπολογίζονται ισότιμα. Αποδεικνύεται από τις ευκαιρίες και τα λεπτά συμμετοχής που παίρνουν φέτος, δεν μπαίνουν απλώς στην αποστολή ως συμπληρωματικοί».

Για τη συνεργασία του με τους τερματοφύλακες του Εδεσσαϊκού, Ηλιόπουλο, Παπαγεωργίου, Βαλαβάνη και Ερυθρόπουλο: «Είναι πολύ καλοί τερματοφύλακες και άριστοι χαρακτήρες. Δίνουν τα πάντα στην προπόνηση και η συνεργασία μας είναι άψογη».

Για τους κορυφαίους γκολκίπερ που φόρεσαν τα γάντια του Εδεσσαϊκού στα χρονικά: «Είναι πολλοί που πρόσφεραν, διαχρονικά, σε αρκετές περιόδους και διάφορες κατηγορίες. Δε θέλω να πω πολλά ονόματα, μη ξεχάσω κανέναν και παρεξηγηθώ. Αν έπρεπε να διαλέξω έναν από αυτούς που βοήθησαν πολύτιμα, θα έκανα… στάση στον Τσέχο Ράντεκ Ράμπουσιτς. Έπαιξε στον Εδεσσαϊκό τη χρυσή περίοδο της Α΄ Εθνικής, τη δεκαετία του 1990 (σ.σ. φόρεσε τα πράσινα γάντια από το 1993 ως το 1997) και άφησε και αυτός τη δική του σφραγίδα, σε εμφανίσεις και σημαντικά αποτελέσματα, που καθιέρωσαν την ομάδα ως τις σημαντικότερες δυνάμεις της επαρχίας τότε».

Για τις ιδιαιτερότητες των αγώνων χωρίς κόσμο στην κερκίδα: «Είναι κάτι πραγματικά πολύ δύσκολο. Ακόμα και οι φιλοξενούμενοι, προτιμούν να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα, ή έστω όχι σε τελείως άδεια. Ο κόσμος μας γνωρίζει ότι θα κάνουμε τα πάντα, όποτε γυρίσουμε στο γήπεδο και τελειώσει αυτή η ταλαιπωρία».

Για την ευχή του για το 2021: «Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους, χρόνια πολλά. Καλή επιστροφή σε όλους στα γήπεδα, σε ομάδες και παίκτες, χωρίς τραυματισμούς και άλλες ατυχίες».

Πηγή: soccerpractor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαντές: «Η μόνη σωτηρία είναι η έναρξη!»

SL2: Ξεκαθαρίζει αύριο για το νέο format του πρωταθλήματος

Μπάρλος: «Θέλω να δίνετε το 110% των δυνατοτήτων σας για το καλό της ομάδας»

Έτσι γίνεται ξανά… Ηρακλής!

«Μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο να μπαίνουν στα γήπεδα»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Σοκαριστικές εικόνες: Κατέρρευσε οροφή ναού 650 ετών στην Κίνα

Τελειώνει με Καβακά η Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο πρώτος μουσικός δρόμος… αλά τούρκα αποκαλύπτεται στην Τουρκία

Μπάμπης Τεννές: Ήρθα για την άνοδο – Όχι για μισθοδοσία, αλλά για επιτυχία στον Ηρακλή

«Καυτό» καλοκαίρι για τις άδειες στη Super League 2

«Θαύμα η παραμονή της Καβάλας» είπε ο Αστράς – Η ατυχία με τον κορωνοϊό στο εξωτερικό – Βίντεο

Tags: Γ' ΕθνικήΕδεσσαϊκός

Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by