Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

Νέα παρέμβαση Βρέντζου: Δεν θέλει να μείνει ο Σάμι και φαίνεται…

Πέμπτη 28.05.2020, 09:17
• Κατηγορία: SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ, Εργοτέλης, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
• Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτά
A A
Βρέντζος: Ο Σάμι θέλει να φύγει, έχω τρέλα για τον Εργοτέλη
Share on FacebookShare on Twitter

Ο Γιώργος Βρέντζος με ραδιοφωνική παρέμβασή του στον Athletic Radio 104,2 απάντησε σε όσα είπε σε συνέντευξη του ο Γενικός Διευθυντής του Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βρέντζος στην παρέμβαση του στον Αthletic Radio 104,2

Για το κλίμα που επικράτησε τις προηγούμενες μέρες: “Ειλικρινά δεν ήθελα να ξεφύγουν τα πράγματα και να ανταλλάξουμε προσβολές, ειρωνείες και χαρακτηρισμούς. Όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν δεν τιμούν ούτε εμένα, ούτε τον Μάγκεντ Σάμι, ούτε τον Γιώργο Τουτζάρη, ούτε τον Εργοτέλη γενικότερα. Αλλά δεν το ξεκίνησα εγώ. Αν θυμάστε στην αρχική μου δήλωση καθώς και στη ραδιοφωνική μου συνέντευξη ανέφερα ότι ο Μάγκεντ Σάμι είναι σοβαρός και έντιμος. Δεν προσέβαλα κανέναν προσωπικά, σε αντίθεση με τον κο Σάμι ο οποίος όχι μόνο με προσέβαλε και με ειρωνεύτηκε στο πρώτο γραπτό του μήνυμα αλλά στη συνέχεια μου έστειλε και δεύτερο μήνυμα όπου με έβρισε χυδαία. Και στη συνέχεια ο κος Τουτζάρης στην ανακοίνωση του όχι μόνο με προσέβαλε και εκείνος αλλά επιπλέον με έβγαλε και ψεύτη. Δεν μπορούσα λοιπόν να μην τους απαντήσω.”

Για τη γενική τοποθέτηση του Γιώργου Τουτζάρη: “Χαίρομαι για δύο πράγματα. Πρώτον γιατί άκουσα τον κο Τουτζάρη, στον οποίο γενικά πιστώνω ότι είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, να είναι πολύ ήπιος, σε αντίθεση με την πρόσφατη ανακοίνωση του. Δεύτερον γιατί ουσιαστικά δεν διέψευσε τίποτα από όσα έχω δηλώσει τις προηγούμενες μέρες.”

Για όσα είπε ο Γιώργος Τουτζάρης περί οφειλών στον Εργοτέλη: “Τα χρέη της ΠΑΕ είναι πολύ μεγάλα για το μέγεθος του Εργοτέλη και για το τόσο μικρό χρονικό διάστημα ζωής από την ίδρυση της. Βάσει των στοιχείων που μου έδωσε πέρυσι το καλοκαίρι ο ίδιος ο κ. Τουτζάρης, οι οφειλές τότε ήταν περίπου 500.000 ευρώ, ίσως λίγο χαμηλότερα, οπότε καταλαβαίνετε πως τώρα προφανώς και είναι ακόμα μεγαλύτερες (700.000-800.000)”.

Για τις κατηγορίες περί χρεοκόπησης της Λιρς λόγω των χειρισμών του Μάγκεντ Σάμι (το διέψευσε ο Γιώργος Τουτζάρης): “Η Λιρς χρεοκόπησε λόγω του κ. Σάμι και αυτό είναι γνωστό.”

Για τις τρεις προτάσεις που έχει κάνει στον Μάγκεντ Σάμι για την αγορά της ΠΑΕ: “Χαίρομαι γιατί ο κος Τουτζάρης έπεσε σε μια σοβαρή αντίφαση. Στη δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Εργοτέλη έκανε λόγο για “ανύπαρκτη ιστορία και κακόγουστο αστείο” αλλά τώρα αυτοδιαψεύστηκε, λέγοντας ότι γνωρίζει για το ενδιαφέρον και τις συνομιλίες μου με τον Μάγκεντ Σάμι. Και τα γνωρίζει όλα πολύ καλά γιατί πέρυσι επικοινώνησε μαζί μου, κατ’ εντολή του κου Σάμι, προκειμένου να μου δώσει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Εργοτέλης”.

Για τους ισχυρισμούς του Μάγκεντ Σάμι και του Γιώργου Τουτζάρη περί πρότασης του για αγορά της ΠΑΕ μέσω social media: “Αν έκανα ένα λάθος αυτές τις μέρες είναι ότι στην ανάρτηση μου προχώρησα σε μια ανακοίνωση περί ενδιαφέροντος μου υπό συγκεκριμένους όρους, η οποία φάνηκε ως πρόταση αγοράς της ΠΑΕ μέσω facebook. Φυσικά και δεν ήταν έτσι. Ήθελα απλά να τσεκάρω αντιδράσεις και κατόπιν θα επικοινωνούσα απευθείας με τον κο Σάμι προκειμένου να του υποβάλω συγκεκριμένη και επίσημη πρόταση, όπως ακριβώς έκανα και τις προηγούμενες φορές. Δυστυχώς όμως με πρόλαβε και μετά τα μηνύματα που μου έστειλε και την ανακοίνωση της ΠΑΕ προφανώς δεν μπορώ να προχωρήσω”.

Για το αν συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών του Εργοτέλη: “Το ενδιαφέρον μου υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ξέρω ότι δεν είναι επιχειρηματικά έξυπνο να το δηλώνω και μάλιστα συνέχεια, όμως δεν είδα ποτέ τον Εργοτέλη επιχειρηματικά αλλά μόνο συναισθηματικά.. Δεν νομίζω ότι ο τωρινός Εργοτέλης είναι αυτός που εγώ προσωπικά αλλά κι όλοι οι Εργοτελίτες ονειρευόμαστε. Δεν ήθελα να φύγω αλλά δυστυχώς πριν από 3 χρόνια δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να παραμείνω. Ούτε τώρα την έχω, όμως έχω βρει ανθρώπους να με χρηματοδοτήσουν και να είναι οι βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ (εγώ θα είμαι μικρότερος μέτοχος αλλά επικεφαλής). Καλώς εχόντων των πραγμάτων οι άνθρωποι αυτοί θα συνεχίσουν να με στηρίζουν. Αν βαρεθούν να περιμένουν – κάποιοι εξ’ αυτών ήταν μαζί μου και την πρώτη φορά που προσπαθήσαμε να αγοράσουμε την ΠΑΕ τον Ιανουάριο του 2018 – τότε θα δούμε για κάτι άλλο. Αλλά εγώ προσωπικά ενδιαφέρομαι και θα ενδιαφέρομαι σίγουρα και στο μέλλον”.

Για το ότι ο Μαγκέντ Σάμι επιθυμεί να παραμείνει στον Εργοτέλη: “Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Σάμι επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Εργοτέλη. Δεν είναι μόνο ότι μου το έχει δείξει ξεκάθαρα όλες τις φορές που διαπραγματευτήκαμε την πώληση της ΠΑΕ, επιπλέον το δείχνουν και οι πράξεις τους. Αν θέλει να παραμείνει όπως ισχυρίζεται όχι ο ίδιος αλλά κυρίως ο κος Τουτζάρης, ας το δείξει με το ενδιαφέρον του. Ας συμφωνήσω με τον κ. Τουτζάρη ότι δεν χρειάζεται να έρχεται στο Ηράκλειο. Τουλάχιστον όμως ας δείξει μεγαλύτερη οικονομική συνέπεια και ας ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο πλάνο χωρίς παρεκκλίσεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω πειστεί για τους στόχους και τις προθέσεις του και δεν ξέρω αν έχει πειστεί και ο κόσμος του Εργοτέλη. Αν όντως θέλει να συνεχίσει μακάρι να τα καταφέρει. Εγώ αγαπάω τον Εργοτέλη – αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς – και θέλω να πηγαίνει καλά. Δεν θέλω η ΠΑΕ να χρεοκοπήσει και η ομάδα να υποβιβαστεί ξανά στην Γ’ Εθνική γιατί την επόμενη φορά δεν θα μπορέσω να καταφέρω να διαγραφούν τα χρέη, όπως έκανα την προηγούμενη φορά. Δεν πρόκειται να επιστρέψω ξανά και να παραλάβω”στάχτες” όπως το 2016″.

Για το τι βγήκε τελικά από όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις: “Αν βγήκε κάτι καλό για τον Εργοτέλη αυτές τις μέρες είναι ότι ταράξαμε τα νερά και ενδεχομένως να θορυβήθηκε κάπως και να αποφασίσει να κάνει κάτι επιτέλους ο κος Σάμι. Με ικανοποιεί επίσης ότι πήραν θέση τόσο ο “Ερασιτέχνης” μέσω του Προέδρου, Γιώργου Στειακάκη, όσο και οι οργανωμένοι φίλαθλοι. Μπορεί οι ανακοινώσεις τους να μην έπαιρναν το μέρος καμιάς πλευράς, ήταν όμως ξεκάθαρες για όποιον καταλαβαίνει. Θα ήθελα να είχε πάρει θέση και ο Μάνος Σεβαστάκης, ο οποίος έχει ρόλο-κλειδί στην ΠΑΕ και έχει προσφέρει πολλά στον Εργοτέλη ακόμα και επί ημερών μου, δυστυχώς όμως για ακόμα μια φορά επέλεξε τη σιωπή.”

Για το μέλλον του Εργοτέλη: “Ο χρόνος θα δείξει. Μακάρι να τα καταφέρει ο κος Σάμι, το λέω ειλικρινά, όμως είμαι απαισιόδοξος και φοβάμαι ότι για τον Εργοτέλη έρχονται δύσκολες μέρες…”

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Κομβική εβδομάδα για Ελλάς Σύρου – Τρέχουν από σήμερα οι εξελίξεις

Αυτοκίνητο έπεσε σε χαντάκι στην Πεντέλη: Ένας νεκρός – Βίντεο

Διπλή ανανέωση μετά την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Αγωνία στον Παναργειακό – Όλα κρέμονται από την απόφαση του Διαιτητικού

Στελεχώνεται μετά την επιστροφή της στη Γ’ Εθνική η Λευκίμμη – Παραμονή για έκτη σεζόν

Φουλάρει τον σχεδιασμό ο Παναιγιάλειος – Τα νέα πρόσωπα

Tags: FeaturedΓιώργος ΒρέντζοςΕργοτέλης


Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security
Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by