Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

Βενέτης: Όχι σε βιαστικές αποφάσεις για τη Νίκη

Τρίτη 29.10.2019, 20:51
• Κατηγορία: SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ, Νίκη Βόλου
• Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτά
A A
Share on FacebookShare on Twitter

Στο ραδιόφωνο του Blue Heart FM φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο κ. Βενέτης κλήθηκε να απαντήσει για το αν στα εκτός έδρας παιχνίδια συνοδεύει την αποστολή κάποιο μέλος της διοίκησης, για την άσχημη αγωνιστική εικόνα της ομάδας και αν πρόκειται να γίνουν άμεσα κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Βενέτη όπως απομαγνητοφωνήθηκε από το goalpost.gr:

Ο κ. Βενέτης κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει για το αν αληθεύει πως η ομάδα πηγαίνει στα εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς να συνοδεύεται από μέλος ή μέλη της διοίκησης:  «Ποιος τα λέει αυτά; Αυτή τη στιγμή πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε ούτε σε τοπικό, ούτε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, είμαστε ανώνυμη εταιρεία και η ομάδα έχει οκτώ έμμισθους υπαλλήλους. Έχει δύο γραμματείες, έναν υπεύθυνο για την ΕΠΟ, έχει τεχνικό διευθυντή, γενικό αρχηγό, έχει εκπρόσωπο Τύπου και υπεύθυνο ασφαλείας. Για να μην πάμε και σ’ άλλα οργανωτικά με μαγείρισσα κλπ, μένουμε στο αγωνιστικό κομμάτι.

Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι άλλο, ότι απαγορεύεται μέλος της διοίκησης να εισέρχεται στα αποδυτήρια, το προβλέπει ο κανονισμός και υπάρχει τιμωρία. Δεν μπορώ εγώ ως διοικούντας, είμαι αντιπρόεδρος,  να εισέρχομαι στα αποδυτήρια ακόμη και στα εντός έδρας παιχνίδια. Απαγορεύεται μέλος της διοίκησης να εισέρχεται σ’ αυτούς τους χώρους. Ποιος λέει ότι μπορεί να μπαίνει ο καθένας;

Αυτά ήταν μέχρι πέρσι στο ερασιτεχνικό, φέτος έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η ΠΑΕ πληρώνει οκτώ υπαλλήλους, για να κάνουν αυτές τις δουλειές. Πώς παρουσιάζουμε δηλαδή μία εικόνα αποσύνθεσης, όταν υπάρχουν οκτώ έμμισθοι, που πληρώνονται, για να κάνουν αυτές τις δουλειές;

Και από όσο ξέρω από μετόχους της ΠΑΕ ήταν ο κ. Αγγελάρας. Να απολογηθώ αν εγώ ήμουν; Σίγουρα το εικοσιτετράωρο μου είναι αρκετά γεμάτο, για να κάνω πάρα πολλές δουλειές. Να σας πω ότι δουλειές της ομάδας έκανα. Ο Παπακωνσταντίνου το έχει κάνει το Λονδίνο-Βόλος  όπως πας στο Διμήνι. Φεύγει την Κυριακή, έρχεται την Παρασκευή. Πέντε άτομα είναι η διοίκηση και έχει γίνει προσωρινή διοίκηση, θα ανοίξει όμως στην πορεία.

Θα βγουν μετοχές και θα πάρει ο κόσμος. Βγήκαμε ένα κανάλι σε ένα μήνα που άλλοι κάνουν τρεις και τέσσερις μήνες. Εμείς δημιουργήσαμε την ΠΑΕ μόλις σε έναν μήνα. Έγινε ένα έκτακτο συμβούλιο, έβαλαν πλάτη πέντε άνθρωποι, ο Νίκος και ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου, εγώ, ο κ. Χαδούλης, ο κ. Φάτσης, για να τρέξουν τα πράγματα. Δηλαδή αν κάποιος από τους πέντε δεν έχει τη δυνατότητα να βρεθεί εκεί, θα πρέπει να τον εκτελέσουμε; Ήταν εκεί ο κ. Αγγελάρας ο οποίος έχει πάρει μετοχές».

Στη συνέχεια ο κ. Βενέτης ρωτήθηκε για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και τι ενέργειες κάνει η διοίκηση για να διορθώσει τα πράγματα: «Μακάρι να μπορούσαμε να βρίσκαμε λύση άμεσα. Υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και αγωνία. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Έχουμε τέσσερις βαθμούς και σε κάθε παιχνίδι έχουμε δεχτεί γκολ. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν είναι εύκολα και καμιά φορά δεν σου έρχονται, όπως θέλεις. Δεν πρέπει όμως να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Υπάρχει μεγάλη αγωνία και προβληματισμός, ελέγχονται πολλές περιπτώσεις, θα δούμε πως θα πάει το παιχνίδι του Σαββάτου.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στο πολύ κρίσιμο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Γυρίζουμε μετά από τόσο καιρό στην έδρα μας και πρέπει η ομάδα να πάρει πάση θυσία το τρίποντο. Δεν ξέρω αν έχει αδικηθεί αγωνιστικά, αν έχει παίξει κατώτερα από αυτό που μπορεί, αν έχουν γίνει λάθη. Σίγουρα η ομάδα “έτρεξε» μέσα σ’ ένα γρήγορο χρονικό διάστημα και έχουν γίνει όλα αυτά. Είναι μία κατηγορία με 14 ομάδες από τις οποίες οι 11 βγήκαν αγωνιστικά, δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες. Είναι ομάδες με δυναμική, ομάδες πόλεων. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, υπάρχει γκρίνια με τους προπονητές γιατί όλες αυτές οι ομάδες ήταν πρωταθλήτριες και έχουν προσδοκίες. Είναι ένα πάρα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Για τα κρούσματα απειθαρχίας και τα μέτρα που πρόκειται να πάρει η διοίκηση: «Την Κυριακή φύγαμε στη μιάμιση το βράδυ, γιατί είχαμε συγκέντρωση. Δηλαδή πρέπει να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές να κάνουν τα αυτονόητα που έχουν ειπωθεί κι έχουν γραφτεί για το πώς πρέπει να συμπεριφέρονται; Αυτά είναι αυτονόητο ότι πρέπει να γίνονται».

Για τις δύο κόκκινες κάρτες στο ματς με το Αιγάλεω: «Είναι διαφορετικές περιπτώσεις η κάθε μία. Η μία (σ.σ. Ροχάνο) ήταν από μαρκάρισμα που και γι’ αυτές τις περιπτώσεις έχουμε αναφερθεί και η άλλη κόκκινη κάρτα (σ.σ. στον Μπαλάφα) ήταν αδικαιολόγητη. Κλήθηκε σε απολογία, υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και θα μεριμνήσουμε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Είναι όμως ένα παιδί, το οποίο πιστεύουμε και θεωρούμε ότι είναι παίκτης μεγαλύτερης κατηγορίας. Ήταν μία κακή στιγμή γι’ αυτόν».

Για τις κινήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα από τη διοίκηση: «Γίνονται πάρα πολλές κινήσεις, αλλά να βγαίνουμε και να λέμε ότι κάναμε αυτό και κάναμε εκείνο; Πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιοι άνθρωποι επτά μέρες την εβδομάδα όλο το εικοσιτετράωρο ασχολούνται με τη Νίκη και υπάρχουν και πιο γνώστες από μας που προσπαθούν να βελτιώσουν και να διορθώσουν όλα αυτά τα πράγματα.

Εμείς μπήκαμε σε μία κατάσταση, κάναμε την ΠΑΕ σε χρόνο ρεκόρ. Όλα αυτά είναι ανοιχτά στον κόσμο. Σε λίγες μέρες όποιος θέλει θα μπορεί να μετέχει. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί ας έρθει να πάρει μετοχές, ας μπει στο συμβούλιο. Δεν έχουμε κλειστές διαδικασίες. Η ομάδα πρέπει να το καταλάβουμε ότι έχει πάρα πολλά έξοδα. Είμαστε σε επαγγελματική κατηγορία και όποιος θέλει να μετέχει οικονομικά μπορεί να έρθει. Τα νούμερα δεν έχουν σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Όποιος θέλει μπορεί να συμμετέχει. Οι διαδικασίες είναι διαφανείς. Δεν έχουμε κλείσει την πόρτα σε κανέναν».

Για το αν θα υπάρξουν άμεσες ενέργειες της διοίκησης προκειμένου να αναστραφεί το άσχημο κλίμα που υπάρχει: «Οι προσπάθειες γίνονται. Η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, έχει μόνο τέσσερις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και δεν έχει περιθώρια άλλων απωλειών. Κάτι φταίει γι’ αυτό, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις. Βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα προπονητών που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Υπάρχει μεγάλη ανησυχία και εγώ θέλω να επικεντρωθώ και να συσπειρωθούμε για το σαββατιάτικο παιχνίδι (σ.σ. με τον Ιωνικό). Πρέπει όλοι όσοι αγαπάνε την ομάδα να είναι εκεί βοηθήσουν ώστε να πάρουμε το τρίποντο».

Για το ότι από τη διοίκηση διέρρευσε η πληροφορία περί απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών της Νίκης στο Αιγάλεω: «Δεν είπε κανείς από τη διοίκηση ότι απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση».

Σε διευκρίνιση των παρευρισκομένων ότι η πληροφορία δόθηκε στον σταθμό, απ’ όπου μεταδόθηκε η είδηση, από τον Στέλιο Κολόζο, ο κ. Βενέτης απάντησε: «Ο Στέλιος (σ.σ. Κολόζος) δεν είναι στη διοίκηση της ΠΑΕ, είναι ένα παιδί που αγαπάει τη Νίκη Βόλου. Λέγονται πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να φέρουμε τους οργανωμένους στο γήπεδο. Δώσαμε κίνητρα, τα θέλουμε τα παιδιά, είναι κομμάτι της ομάδας και λέγονται υπονοούμενα πως εμείς μπορεί να είμαστε κόντρα σ’ αυτό το πράγμα. Ποιος τα λέει αυτά;».

Για το ότι ο κόσμος της Νίκης στάθηκε δίπλα στην ομάδα και στο Αιγάλεω και περιμένει από την ομάδα να κάνει το χρέος της στο ματς με τον Ιωνικό: «Όλοι το περιμένουμε. Κι εμείς κόσμος της Νίκης είμαστε. Εμείς δεν είμαστε κάτι άλλο. Οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές είναι αλλεπάλληλες, αλλά δε χρειάζεται να μπαίνουμε σε θέματα το τι γίνεται μέσα στην ομάδα, πάντως  μόνο εφησυχασμός δεν υπάρχει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη ανησυχία και μεγάλος προβληματισμός».

Σε σχόλιο ενός εκ των «οικοδεσποτών» της εκπομπής για το ότι ο ποδοσφαιριστής θα αισθάνεται καλύτερα αν υπάρχουν άνθρωποι της διοίκησης, έστω στην κερκίδα, ο κ. Βενέτης απάντησε: «Πρέπει να απολογηθώ γιατί δεν πήγα στο γήπεδο; Εγώ μπορεί να είχα δύο πιο σημαντικά ραντεβού που μπορεί να κρίνουν το μέλλον της Νίκης. Βλέπω τη Νίκη με μία προοπτική διαφορετική. Θέλω να δημιουργήσω μία κατάσταση, η οποία θα κρατήσει χρόνια και να μην είναι ούτε ο Βενέτης, ούτε ο Παπακωνσταντίνου, ούτε κανένας και να τρέχει το πράγμα μόνο του. Επαναλαμβάνω ήταν ο κ. Αγγελάρας στο γήπεδο. Ξαναλέω πως δεν μπορείς να μπεις στα αποδυτήρια, υπάρχει πρόστιμο».

Πηγή: Goalpost

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

«Σεφτέ» στις μεταγραφές για Μιλτιάδη

Σημαντική επιλογή για τον Ολυμπιακό Β

«Η Περιφέρεια κρύβεται και οι επιχειρηματίες της Πάτρας είναι απαθείς» λένε οι Nortenos

Φιλικά, ανανεώσεις και Σούπερ Καπ για Αετό Οφρυνίου

Έναρξη προετοιμασίας και φιλικά ανακοίνωσε ο Αστέρας Καισαριανής

Κολλάει η μεταβίβαση του Ατρομήτου – «Zήτησε χρόνο ο Χασίν, o Σπανός υπεύθυνος για τον σχεδιασμό»

Tags: Νίκη Βόλου


Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security
Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος Ενεργειακά Τζάκια - Λουκάτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντική επιλογή για τον Ολυμπιακό Β
SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ

Σημαντική επιλογή για τον Ολυμπιακό Β

Κυριακή 29.06.2025, 23:59
Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης: Η εξαιρετική ατμόσφαιρα των Νεοσμυρνιωτών – Βίντεο
SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ

«Ψάχνονται» στον Πανιώνιο για επιστροφή παίκτη μετά από έξι χρόνια!

Κυριακή 29.06.2025, 21:30
Κάτι μεγάλο «ψήνεται» στη Νέα Σμύρνη – Μεταγραφικός «πυρετός» στον Πανιώνιο
SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ

Το ρόστερ του Πανιωνίου σε ακτίνες – Οι «σίγουροι» για τη νέα σεζόν

Κυριακή 29.06.2025, 09:00
Μία πρόταση για τα Χανιά που φαντάζει μονόδρομος…
SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ

Σενάρια, φήμες και αναμονή για τις εξελίξεις στα Χανιά

Σάββατο 28.06.2025, 22:00
Η νέα επένδυση του Αστέρα Τρίπολης για τη Β’ ομάδα
SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ

Η νέα επένδυση του Αστέρα Τρίπολης για τη Β’ ομάδα

Σάββατο 28.06.2025, 19:30
Εκθέσεις «φωτιά» από Sportradar για τρεις ομάδες της Super League 2
SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ

Εκθέσεις «φωτιά» από Sportradar για τρεις ομάδες της Super League 2

Σάββατο 28.06.2025, 17:30
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by