Ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του στα Χανιά ο Πλατανιάς για το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων. Η τελευταία προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο, θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Αττικής.
Η ενημέρωση από τον “επίσημο” Πλατανιά αναφέρει τα εξής:
Για την Αθήνα αναχωρεί απόψε η ομάδα μας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (10/2/19, 15:00) με τον Αήττητο στα Σπάτα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και πρώτης του δεύτερου γύρου στη Football League.
Η σημερινή προπόνηση στο Μάλεμε είχε διάρκεια 60 λεπτά και δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις υποομαδικής και ομαδικής τακτικής. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες, με εξαίρεση τον Γιώργο Αμαραντίδη που ακολούθησε ατομικό.
Η προετοιμασία του Πλατανιά για το κυριακάτικο παιχνίδι, θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση επί αθηναϊκού εδάφους.