«Πονηρό» χαρακτηρίζουν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου στη Νίκη και ξέρουν ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Θα καθυστερήσει κάποιους μήνες η ανακατασκευή του «Π. Μαγουλάς», όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου Βασίλης Βενέτης.
Η Νίκη αντιμετωπίζει αύριο στην Καρδίτσα τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου και στις τάξεις της θεωρούν «πονηρό» το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί ο Απόλλων έχει δείξει καλά στοιχεία στο φετινό πρωτάθλημα βρισκόμενος πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.
Μάλιστα αυτό το έδειξε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν είχε βάλει πολύ δύσκολα στη βολιώτικη ομάδα. Τελικά χρειάστηκε μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λόρι Κέρι στο 83’ για να δώσει τη λύση και η Νίκη να μην υποστεί απώλεια βαθμών. Βέβαια το συγκεκριμένο ματς είχε φιλοξενηθεί στο «Π. Μαγουλάς», όπου ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Απόλλων είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Οι «κυανόλευκοι» είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον συγκεκριμένο αγώνα και οφείλουν να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, αν θέλουν να παραμείνουν μόνοι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν υπολογίζει στον Χρήστο Καρτσαμπά, που είναι τιμωρημένος και στον Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση το Σάββατο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η σύνθεση της αποστολής.
Πηγή: e-thessalia