Mikriliga.com
ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Mikriliga.com
  • ΑΡΘΡΑ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΟΜΑΔΕΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΒΟΡΡΑΣ
    SUPER LEAGUE 2 - ΝΟΤΟΣ
    Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ













  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2016 – 2017
    • ΣΕΖΟΝ 2017 – 2018
    • ΣΕΖΟΝ 2018 – 2019
    • ΣΕΖΟΝ 2019 – 2020
    • ΣΕΖΟΝ 2020 – 2021
    • ΣΕΖΟΝ 2021 – 2022
    • ΣΕΖΟΝ 2022 – 2023
    • ΣΕΖΟΝ 2023 – 2024
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
Mikriliga.com
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result

Κορυφαία στοιχηματική εμπειρία και στα πρωταθλήματα των Super League 2 & Γ’ Εθνική
21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: EEEΠ

“Κόλλησε” στο 0-0 με Αμβρυσσέα

Σάββατο 17.02.2018, 18:06 - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δευτέρα 15.08.2022, 20:40
• Κατηγορία: Γ' ΕΘΝΙΚΗ
• Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτά
A A
Share on FacebookShare on Twitter

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Νίκη Βόλου και Αμβρυσσέας Διστόμου το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους γηπεδούχους να “πετούν στα σκουπίδια” το πρώτο ημίχρονο, να “ανεβάζουν στροφές” από το 60′ και μετά, αλλά τελικώς να μην καταφέρνουν να κερδίσουν την ανασταλτικά καλά οργανωμένη ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς. Αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Ντέντσεφ του Αμβρυσσέα στο 83′, μεγάλος πρωταγωνιστής στα τελευταία λεπτά ο δεύτερος πορτιέρο των φιλοξενούμενων, Παπαβασιλείου.

“Σούπα” το πρώτο ημίχρονο

Οι Στέφανος Ξηροφώτος και Φάντζιο Μπούις επέλεξαν στο αρχικό τους σχήμα το Μένιο Θεολόγη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ήταν ο Γενιτσαρίδης, αριστερά ο Ζιώγας και στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Χρήστος Καρτσαμπάς και Κραγιόπουλος. Στα αμυντικά χαφ αγωνίστηκαν οι Μέτσε και Ντόλγκι, με τον Ιορδανίδη να κινείται μπροστά από τους δύο στον άξονα, σε ρόλο επιτελικού χαφ. Στίς πτέρυγες μεσοεπιθετικά αγωνίστηκαν οι Μπάιριτς (αριστερά) και Ντινιωτάκης (δεξιά), με τον Χρήστο Τζιώρα να είναι μόνος του στην κορυφή της επίθεσης της Νίκης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε, με τη Νίκη να έχει στην κατοχή της την μπάλα, προσπαθώντας να βρει κενούς χώρους προς τη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων. Από την άλλη, ο Αμβρυσσέας, περίμενε την αντίπαλό του πίσω από την μπάλα, πιέζοντας ψηλά, προκειμένου να “χαλάσει” το παιχνίδι της και να την “χτυπήσει” στην αντεπίθεση.

Η εικόνα του πρώτου μέρους ήταν μέτρια, έως κακή. Οι επιθετικές προσπάθειες, αρκετές για τη Νίκη, πιο λίγες για τον Αμβρυσσέα, ήταν ανορθόδοξες κι ανολοκλήρωτες, δίχως να υπάρξει κάποια αξιοσημείωτη φάση για γκολ, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η πρώτη καλή στιγμή για γκολ ήρθε για τη Νίκη στο 35′, όταν οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα από τα δεξιά, κάτοχός της έγινε ο Ντόλγκι στον άξονα, ο οποίος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, το οποίο, όμως, κατέληξε περίπου ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ντέντσεφ.

Αυτή ήταν η μία και μοναδική καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου για κάποιο γκολ, με το σφύριγμα της λήξης των πρώτων 45′ από τον κ. Πολυχρόνη να βρίσκει οπωσδήποτε χαρούμενο τον Αμβρυσσέα που διατήρησε εύκολα απαραβίαστη την εστία του.

Έπαιζε μόνη της η Νίκη στα τελευταία 30′, δίχως να έρθει τελικώς το γκολ

Ίδια η εικόνα της αναμέτρησης στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η Νίκη είχε την κατοχή, προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την μεγάλη περιοχή του Ντέντσεφ, δίχως, όμως να τα καταφέρνει με αξιώσεις. Στο 55′, σε μία φάση που ανορθόδοξα “μύρισε” γκολ, η Νίκη παραλίγο να προηγηθεί. Ένα κόρνερ της Νίκης από τα αριστερά εκτέλεσε ο Μέτσε, με στόχο το πρώτο δοκάρι, η μπάλα πήρε πολλά φάλτσα και είχε τροχιά προς την εστία, περνώντας απ’ όλα τα κεφάλια, με τον Ντέντσεφ να απομακρύνει με υπερένταση.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Αμβρυσσέας είχε την πρώτη και μοναδική καλή στιγμή του για γκολ. Μία βαθιά μπαλιά του Τέλλου, με προορισμό την μεγάλη περιοχή της Νίκης, αιφνιδίασε τους αμυντικούς των κυανόλευκων που αδράνησαν κι έδωσαν την ευκαιρία στον Ντος Σάντος να κερδίσει την μπάλα και να πλασάρει από ευνοϊκή θέση, εντός περιοχής, με τον Θεολόγη, όμως, να είναι σε ετοιμότητα και να μπλοκάρει.

Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Αμβρυσσέας περιοριζόταν όλο και περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα, δίνοντας παραπάνω μέτρα στη Νίκη που ανέβασε τις γραμμές της, προκειμένου να πιέσει ακόμα πιο πολύ. Στο 67′, ο Κραγιόπουλος από πολύ μακριά επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Αμβρυσσέα.

Τρία λεπτά αργότερα, η Νίκη είχε σημαντική ευκαιρία για γκολ. Οι κυανόλευκοι αναπτύχθηκαν στον άξονα, ο Ιορδανίδης στα όρια της μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων “έσπασε” για τον Ντόλγκι, με τον Ουκρανό να επιχειρεί ένα απευθείας βολέ και τον Ντέντσεφ να απομακρύνει την μπάλα, που κατευθυνόταν στη δεξιά γωνία της εστίας του, σε κόρνερ. Το κόρνερ, στη συνέχεια, εκτελέστηκε από τον Μέτσε, με την μπάλα να έχει ξανά πορεία προς την εστία των φιλοξενουμένων, ο Ντέντσεφ απομάκρυνε ασθενώς, με τον Ιορδανίδη να παίρνει το “ριμπάουντ” και να σουτάρει εκ νέου, με την μπάλα να “εξωστρακίζεται” σε σώματα αμυντικών και να απομακρύνεται.

Η υπεροχή της Νίκης, από ‘κει κι έπειτα, ήταν καθολική. Η πίεση προς τη μεγάλη περιοχή του Ντέντσεφ ήταν μεγάλη, με τον τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα να γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του, η οποία “κρατιόταν” καλά ανασταλτικά μέχρι εκείνο το σημείο, στο 80’. Η κάθετη μπαλιά του Αναστασίου εβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Ιορδανίδη με τον τερματοφύλακα του Αμβρυσσέα. Ο δεύτερος βγήκε εκτός περιοχής, προκειμένου να προλάβει τον μεσοεπιθετικό της Νίκης, ο Ιορδανίδης, όμως, μπήκε πιο γρήγορα στη φάση και πλάσαρε, με τον Βούλγαρο πορτιέρο των φιλοξενουμένων να απομακρύνει ενστικτωδώς την μπάλα με τα χέρια. Ο διαιτητής Πολυχρόνης αντιλήφθηκε την παράβαση και απέβαλε τον Ντέντσεφ.

Το παιχνίδι, από ‘κει κι έπειτα, ήταν ένας επιθετικός “μονόλογος” για τη Νίκη, με τον δεύτερο τερματοφύλακα Παπαβασιλείου, ο οποίος αντικατέστησε τον Βλάχο στο 84′, να γίνεται “ήρωας”, για λογαριασμό της ομάδας του. Στο φάουλ που κέρδισε η Νίκη, από την αποβολή του Ντέντσεφ, εκτελεστής ήταν ο Ντόλγκι στο 85′, με τον Ουκρανό να θέλει να κερδίσει τον “κρύο” πορτιέρο του Αμβρυσσέα από την κλειστή του γωνία, δίχως να τα καταφέρει, με τον Παπαβασιλείου να απομακρύνει.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Βουρδάκης από τα δεξιά επιχείρησε τη σέντρα στην “καρδιά” της περιοχής, με τον Αναστασίου να παίρνει την κεφαλιά, η οποία κατευθυνόταν στο αριστερό “παραθυράκι” του Παπαβασιλείου, με τον τερματοφύλακα της ομάδας του Διστόμου να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 87’ οι κυανόλευκοι έχασαν ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία, με την προβολή του Κραγιόπουλου, από πλεονεκτική θέση, να απομακρύνεται από αμυνόμενο των φιλοξενουμένων, επί της γραμμής της εστίας του Αμβρυσσέα.

Οι κυανόλευκοι, μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το τρίποντο, δίχως να τα καταφέρουν, με τον Αμβρυσσέα να παίρνει έναν βαθμό – “χρυσάφι”, βάσει της εξέλιξης του αγώνα στα τελευταία λεπτά και τη Νίκη να “στραβοπατά”, μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της, στο “Χ”.

Νίκη Βόλου (Μπούις – Ξηροφώτος): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Ζιώγας, Κραγιόπουλος, Καρτσαμπάς Χρ., Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης, Ντινιωτάκης (71′ Βουρδάκης), Μπάιριτς (90+1′ Τζάθας), Τζιώρας (58′ Αναστασίου).

Αμβρυσσέας Διστόμου (Τσίρκοβιτς): Ντέντσεφ, Μεταλλινός (75′ Μαργαρίτης), Καλαγκάνης, Γιαλαμίδης, Τέλλος (90+2′ Σχίζας), Βαγγέλης, Βλάχος (84′ Παπαβασιλείου), Σούκιας (70′ Μπότσης), Ντος Σάντος, Χίσι, Μανιδάκης.

 

Πηγή: magnesiasports

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Πρέσινγκ στον Παλτόγλου να ασχοληθεί με τη Παναχαϊκή

Γίνονται και στη Γαλλία: Οπαδοί μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και διακόπτουν αναμέτρηση

Τσαμούρης για Καβάλα: Αυτή η πίεση δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο

Από τη Super League 2, γκολ και με την πρώτη ομάδα ο Οκό!

Φιλικό «ξεμούδιασμα» με ΑΕ Ευόσμου για τον Μακεδονικό

Κάλεσμα από την Κοζάνη για τον τελικό Κυπέλλου – «Σφραγίζουμε τον άθλο της χρονιάς»

Tags: Γ’ ΕθνικήΝίκη ΒόλουΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017-2018

Ακολούθησε την Mikriliga στο Google News!
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική, με την υπογραφή της www.mikriliga.com

GT Control Security GT Control Security GT Control Security
Drop Coffee | Κορυδαλλός Drop Coffee | Κορυδαλλός Drop Coffee | Κορυδαλλός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!

   ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ       ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ    ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ     ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES    ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Web Design and Developed by

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
View All Result
  • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
  • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
  • Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
  • ΑΡΘΡΑ
    • ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ
    • ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ
    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
    • ΝΕΟΙ SL2 – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
    • ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
    • Η ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ
    • ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
  • ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
    • ΣΕΖΟΝ 2024 – 2025
  • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
    • PLAYOFFS SUPER LEAGUE 2
    • PLAYOUTS SUPER LEAGUE 2
    • SUPER LEAGUE 2 – ΒΟΡΡΑΣ
    • SUPER LEAGUE 2 – ΝΟΤΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
    • Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ – 4ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by