Έντονα προβληματισμένοι θα πρέπει να είναι οι άνθρωποι της Παναχαϊκής για την ως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από 12 αγωνιστικές οι κοκκινόμαυροι δεν έχουν καταφέρει να ξεφύγουν ακόμα από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ.
Μπορεί «μαθηματικά» το τρένο για την είσοδο στα πλέι οφ να μην έχει χαθεί, ωστόσο, το πρόγραμμα ολοένα και δυσκολεύει για το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου, με τον έμπειρο τεχνικό να καλείται να βρει άμεσα λύσεις, ώστε να μη χαθεί άλλη μια χρονιά στην ιστορία του συλλόγου.
Ζηρίνειο, Γεντί Κουλέ και… Καλαμάτα
Αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα που έρχεται για την Παναχαϊκή τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, θα αντιληφθεί πως οι κοκκινόμαυροι έχουν… βουνό να ανέβουν. Δεν είναι μόνο τα ματς με τους δύο διεκδικητές της ανόδου (Κηφισιά και Καλαμάτα) που έχουν τη μορφή «τελικού» αλλά και οι ενδιάμεσες αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, πρώτα στην Κρήτη και μετά στην Αγυιά.
Σε περίπτωση που η Παναχαϊκή δεν πάρει θετικά αποτελέσματα σε Ζηρίνειο με την ομάδα του Λέτο και σε Αγυιά με το σύνολο του Σπανού, τότε δύσκολα μπορεί να διεκδικήσει την είσοδο στα πλέι-οφ και η παρουσία της στα πλέιφ άουτ θα είναι σχεδόν βέβαιη για μια ακόμα χρονιά.
Το πρόγραμμα της Παναχαϊκής μέχρι το φινάλε του α’ γύρου της Super League 2:
Κηφισιά (εκτός), Καλαμάτα (εντός), Πανιώνιος (εκτός), Χανιά (εντός), Παναργειακός (εντός) και Αιγάλεω (εκτός).
Το πρόγραμμα στο Κύπελλο Ελλάδας:
ΟΦΗ-Παναχαϊκή 18/12 στις 17.00 και Παναχαϊκή-ΟΦΗ στις 7/1 (πιθανότατα).
Η κατάσταση με τους τραυματίες
Η Παναχαϊκή έχει να κοιτάξει πλέον τον αγώνα με την Κηφισιά την ερχόμενη Κυριακή στην Αγυιά, ωστόσο, οι κοκκινόμαυροι στην προετοιμασία τους την τρέχουσα εβδομάδα, καλούνται να διαχειριστούν και τα προβλήματα τραυματισμών που ήδη τους ταλαιπωρούν.
Ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο Ζηρίνειο αναμένεται να επανεξεταστεί μεσοβδόμαδα η κατάσταση των κεντρικών στόπερ των πατρινών Ζαμόρα και Μπαξεβάνου που απουσίασαν από την αναμέτρηση με την Ηλιούπολη, ενώ στη διάθεση του Παπαδόπουλου θα επιστρέψει ο Καστεγιάνο.
Παράλληλα, εκτός θα είναι και οι Πολέτο και Κοζορώνης που είχαν συμπληρώσει κάρτες και η ομάδα επέλεξε το ματς στην Κηφισιά για να είναι εκείνο που θα εκτίσουν την ποινή τους.
Όσο για την ομάδα του Λέτο θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή όντας ανεβασμένη, μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ Β’ στα Σπάτα, αποτέλεσμα το οποίο τη διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Πηγή: matchnews