Σε μια καθοριστική στιγμή για την πορεία του συλλόγου, η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Κυανούς Αστέρας Βάρης ανέδειξε την ανάγκη για νέα διοίκηση. Χωρίς υποψηφιότητες για την προεδρία, συστάθηκε τριμελής Διοικούσα Επιτροπή που αναλαμβάνει την ευθύνη ως την επόμενη συνέλευση.
Σε μια περίοδο σημαντικών εξελίξεων για τον ΑΟ Κυανούς Αστέρας Βάρης, πραγματοποιήθηκε χθες η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, με βασικά ζητήματα τον απολογισμό της διετίας και την εκλογή νέας διοίκησης για τη διετία 2025–2027.
Η συνέλευση προχώρησε με επιτυχία στον ομόφωνο απολογισμό του έργου της προηγούμενης διοίκησης, τόσο σε οικονομικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, για την περίοδο 2023–2025. Το έργο που επιτελέστηκε αναγνωρίστηκε από τα παριστάμενα μέλη.
Ωστόσο, η διαδικασία «σκάλωσε» όταν έφτασε στο κρίσιμο ζήτημα της ανάδειξης νέου προεδρείου, καθώς δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα. Η αδυναμία συγκρότησης νέας διοίκησης οδήγησε τα μέλη στην ανάγκη λήψης άμεσης απόφασης.
Έτσι, συγκροτήθηκε προσωρινή τριμελής Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα «τρέξει» τις διαδικασίες για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Η επιτροπή απαρτίζεται από τους Ανδρέα Αντάρτη, Βασίλη Παπαμιχαήλ και Νίκο Γκορίτσα.
Βασική αρμοδιότητα της Διοικούσας Επιτροπής είναι η προετοιμασία και η διενέργεια Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία έχει οριστεί για την Τρίτη 17 Ιουνίου στις 18:30, στα γραφεία του συλλόγου.
Η επερχόμενη συνέλευση αναμένεται να είναι κρίσιμη για τη διοικητική συνέχεια του Αστέρα Βάρης, με την παρουσία και τη συμμετοχή των μελών να θεωρείται απαραίτητη για την εξεύρεση βιώσιμης λύσης και σταθερότητας.