Σε φάση αναμονής βρίσκονται τα Χανιά, όσον αφορά τα οργανωτικά ζητήματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι προπονήσεις, πάντως, αναμένεται να συνεχιστούν ως το τέλος του μήνα, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2.
Αυτή την περίοδο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι που μεταθέτει χρονικά τις εξελίξεις. Μόλις επιστρέψει, αναμένεται να ξεκινήσει ο κύκλος των αποφάσεων για το οργανωτικό σκέλος, με πρώτο και βασικότερο ζήτημα το τι θα συμβεί με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και το αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.
Παράλληλα, στα Χανιά παρακολουθούν με ενδιαφέρον την υπόθεση της Παναχαϊκής και το πώς θα κλείσει η σχετική εκκρεμότητα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, έχοντας πάντα υπόψη τους ότι δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο σενάριο πέραν αυτό που αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία.
Πηγή: athlitiko