Με σημαντικές απουσίες είναι αναγκασμένος να «κατέβει» ο Διαγόρας στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα, στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League 2.
Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες και το μόνο ευχάριστο είναι ότι «μετράει» μια επιστροφή. Πρόκειται γι’ αυτήν του Δημητρίου, ο οποίος μετά από ενάμιση μήνα που ήταν εκτός (λόγω τραυματισμού), είναι και πάλι έτοιμος να ενισχύσει τις προσπάθειες των συμπαικτών του στο παιχνίδι αυτό.
Αυτοί που δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους είναι οι τιμωρημένοι Μανιάς, Μασούρας, Τσιαντούλας και Μανωλάκης. Και οι τέσσερις είχαν συμπληρώσει κάρτες σε προηγούμενα παιχνίδια με τους υπεύθυνους του συλλόγου να το «τρενάρουν» όσο μπορούν, σχετικά με το παιχνίδι που θα εκτίσουν την ποινή τους αλλά πλέον δεν υπάρχει άλλο περιθώριο επιλογής και στην αυριανή αναμέτρηση θα πρέπει να μείνουν εκτός.
Σημειώνεται ότι πρόβλημα υπάρχει και με τον Δημόπουλο, ο οποίος είναι τραυματίας και η συμμετοχή του στο παιχνίδι κρίνεται αμφίβολη. Κατά τα άλλα, η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» ενώ σήμερα το πρωί έγινε η τελευταία.
Πηγή: rodiaki