Γ’ Εθνική: Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται η ομάδα του Εθνικού για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΑΟ Καραβά στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.
Ο Εθνικός μετά το ρεπό την 16η αγωνιστική επιστρέφει στη δράση κόντρα στον ΑΟ Καραβά, ο οποίος προέρχεται από την ισοπαλία με την πρωτοπόρο του 6ου ομίλου, Προοδευτική. Το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει… παγίδες, από την στιγμή που ο αντίπαλος για την ομάδα του Εθνικού αγωνίζεται κάθε αγωνιστική για την παραμονή στην κατηγορία!
Από κει και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού μετά το διήμερο ρεπό που τους χορήγησε ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Μάλιστα, στην προπόνηση της Τρίτης έδωσε το παρών ο νέος Τεχνικός Διευθυντής των Πειραιωτών Νίκος Στάμος, ο οποίος έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: ««Είμαστε ο Εθνικός και πρέπει να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. . Έχουμε ακόμα έξι τελικούς και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Σε κάθε ματς όταν τελειώνει, θα πρέπει να ξέρουμε ότι τα έχουμε δώσει όλα για τους εαυτούς μας, για τη φανέλα κα τον κόσμο μας».
Στα ευχάριστα για τον Πέτρο Δημητρίου, είναι ότι βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, κάτι το οποίο τον βοηθάει να καταστρώσει τα πλάνα του με μεγαλύτερη ευχέρεια.
Ειδήσεις σήμερα για την Super League 2, τη Γ’ Εθνική και την ΕΠΟ στη Mikriliga.com
Διαβάστε επίσης:
Super League 2: Δέχεται απειλές ο Ευγενίου – Αναλαμβάνουν οι Αρχές την υπόθεση
Τρίκαλα: Θετικός να αναλάβει ο Ερασιτέχνης, αν ο Αϊβάζογλου καλύψει ban και χρέη