Ο Εργοτέλης παρά τις πολλές αλλαγές έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στη φιλική νιίκη επί του ΟΦΗ με 3-2 στο Παγκρήτιο το πρωί του Σαββάτου.
Ο Εργοτέλης παρά τις πολλές αλλαγές έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στη φιλική νιίκη επί του ΟΦΗ με 3-2 στο Παγκρήτιο το πρωί του Σαββάτου.
Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν η μέρα με τη νύχτα αναφορικά με το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έδειξε τα περυσινά στοιχεία που είχε ο Εργοτέλης στο πρωτάθλημα.
Πίεση ψηλά, επιθετική φιλοσοφία και σωστά τελειώματα φάσεων ήταν ορισμένα θετικά που κρατάει κάποιος βλέποντας τον Εργοτέλη.
Έτσι η νίκη αυτή έστω και σε φιλικό δίνει ψυχολογία στους παίκτες που, πλέον, περιμένουν με ιδιαίτερα ενδιαφέρον την έναρξη του πρωταθλήμτος και το ντέρμπι με τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο.
AthleticRadio
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα πάντα για την Super League 2 και Γ' Εθνική.
Εδώ δεν παίζουμε.. παίζουμε μπάλα!
Copyright © 2008 - 2025 MIKRILIGA
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του mikriliga.com διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
Copyright © 2008 - 2023 MIKRILIGA All Rights Reserved | Created by