Το Αιγάλεω ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και ανακοίνωσε αποστολή για την Επισκοπή.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Η προετοιμασία του Αιγάλεω για την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Betsson Super League 2 κόντρα στην Επισκοπή (22/12 – 14:45) ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης.
Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην «κυανόλευκη» αποστολή που αναχωρεί νωρίς το απόγευμα για την Κρητη.
Εκτός βρίσκονται οι: Ελίνι Δημούτσος (θλάση), Θέμης Πατρινός (πρόβλημα στο γόνατο), καθώς και οι Ντρενογιάννης και Χριστοδουλίδης.
Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή: Βλαχομήτρος, Βλάχος, Κολλάς, Μπαστιάνος, Μπούσης, Νικολακόπουλος, Παλτόγου, Παπανικόλας, Πεχλιβανόπουλος, Πιαστόπουλος, Πολυχρόνης, Ραυτόπουλος Β, Σικαλιάς, Σκαφίδας, Σκεντεραϊ, Σταματάκης, Τσιλιγκίρης, Τσίτσαρης, Φουρλάνος και Χοτζάλι.