Επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Αδάμ Ελ Γκαμάλ από τη Θύελλα Ραφήνας, η οποία θα σημάνει και το τέλος των κινήσεων που αφορά έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Η ανακοίνωση:
Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αδάμ Ελ Γκαμάλ, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει την αμυντική μας γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα του Άρη Βούλας, πραγματοποιώντας σταθερές και αξιόλογες εμφανίσεις, οι οποίες συνέβαλαν στην πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ.
Ο Αδάμ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Αήττητου Σπάτων και σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στις αναπτυξιακές ομάδες του Παναθηναϊκού, όπου παρέμεινε μέχρι τα 18 του. Το 2014 μετακινήθηκε στον Παλληνιακό, όπου εξελίχθηκε σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος, φτάνοντας έως και στο να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε στον Αήττητο Σπάτων και ολοκλήρωσε τη σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις στον Άρη Βούλας.
Η οικογένεια της ομάδας μας καλωσορίζει θερμά τον Αδάμ και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματά μας. Μαζί να πετύχουμε κάθε στόχο!