ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
LigaSport | Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ

Τζόνι: Υπήρχαν καλοθελητές στα Τρίκαλα που έδιναν ψευδή στοιχεία!

“”Κεραυνοί” από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο Τρίκαλα Βαγγέλη Παραπραστανίτη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή του TV10.

“”Κεραυνοί” από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Τρίκαλα Βαγγέλη Παραπραστανίτη, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή του TV10.

Ο Τζόνι αναφέρθηκε στη θητεία του στο πόστο του γενικού αρχηγού του Α.Ο. Τρίκαλα περιγράφοντας με γλαφυρό τρόπο την αρρωστημένη κατάσταση που βίωσε εκεί και κάνοντας λόγο ακόμη και για απειλές και εκβιασμούς εναντίον παικτών, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους ανθρώπους που κατά τη γνώμη του κάνουν κακό στην ομάδα επηρεάζοντας αρνητικά το Δημήτρη Μπαταγιάννη σε διάφορα θέματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης αναφορικά με:

“Το πως ήταν τα πράγματα το διάστημα που ήταν στην ομάδα”

Δε σας κρύβω ότι ήταν μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα των Τρικάλων, αλλά και για μένα. Σκέφτηκα πολύ να αναλάβω, καθώς έλεγαν διάφορα προς τα έξω προς τον κ. Γράφα που είναι ένας αξιόλογος προπονητής και άνθρωπος, αλλά και για τον κ. Μπαταγιάννη. ‘Ολοι οι αγώνες τότε ήταν δύσκολοι απέναντι σε ομάδες που κινδυνεύουν να πέσουν κατηγορία και έξω λέγανε διάφορα. Εγώ μπήκα στα βαθιά. 

“Το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας”

Υπήρχε μία ψυχολογία άσχημη για τους παίκτες που έπαιξαν για τη νίκη και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί θα κέρδιζαν. Οι δημοσιογράφοι που μετέδιδαν τον αγώνα στην ΕΡΑ μου ζήτησαν να δώσω συνέντευξη και δε δέχτηκα, όπως και μετά το ματς με τον Κισσαμικό.

“Για το αν υπήρχαν κλίκες στις τάξεις των ποδοσφαιριστών”

Πάντα υπάρχουν οι καλοθελητές που βγάζουν προς τα έξω ψευδή στοιχεία για να δημιουργήσουν εντυπώσεις στον κόσμο. Από αυτά τα πράγματα δεν υπήρχε τίποτα. Η ομάδα ήταν μονιασμένη απλά δεν είχε ψυχολογία. Κάποιοι ήθελαν να αδειάσουν τον κ. Γράφα. Προσωπικά ξέρω ότι ήταν πολύ καλός προπονητής και βοήθησε πολύ τον Μπαταγιάννη, γιατί όταν ανέλαβε η ομάδα δεν είχε στόχους νομίζω ήταν 8η. Κατάφερε να αδειάσει το ρόστερ, με την προϋπόθεση τα χρήματα που γλίτωσε να τα ρίξει την επόμενη χρονιά. 

“Για το πόσο άρρωστη ήταν η κατάσταση γύρω από την ομάδα”

Την εβδομάδα που ανέλαβα το πόστο του γενικού αρχηγού το κλίμα ήταν το χειρότερο. Είχαν πέσει τηλέφωνα και προς ποδοσφαιριστές. Τους εκβίαζαν και τους απειλούσαν. Τους έστελναν μηνύματα ότι αν δεν κερδίσουν την Καρδίτσα θα τους σπάσουν τα αυτοκίνητα και θα φάνε ξύλο. Εγώ άλλαξα λίγο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Καταφέραμε και παίξαμε σωστά στην Καρδίτσα. Ισως ορισμένοι επειδή ο Γράφας πήγε να βάλει μία τάξη , η ομάδα απέκτησε γήπεδο, έπαιρνε αποτελέσματα με φτωχό ρόστερ. Ας μην ξεχνάμε ότι στην Καλλιθέα έπαιξαν πέντε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. παραταύτα πήραμε αποτέλεσμα. Οταν σε μία ομάδα υπάρχει ισορροπία και δεν υπάρχουν προβλήματα κάποιοι είναι απ’έξω και δεν έχουν λόγο. Αυτό τους πείραζε και περίμεναν κάτι να πάει στραβά για να έχουν λόγο. ‘Οπως και έγινε στο τελευταία ματς με τον Εργοτέλη. Εγώ 45 χρόνια που είναι στο ποδόσφαιρο πρώτη φορά είδα ομάδα να παίζει τόσο επιθετικά όπως ο Εργοτέλης σε εκείνο το ματς. Παρ’όλα αυτά είχαμε την ευκαιρία με το Ζγκούρι που αν έμπαινε θα ήταν αλλιώς το ματς. Τελικά χάσαμε φυσιολογικά.

“Για το ότι ο Γράφας έδινε χρόνο συμμετοχής σε Τρικαλινούς παίκτες”

Στον αγώνα με την Καρδίτσα παρά το ότι ο Αποστολίδης δήλωνε ετοιμοπόλεμος ο Γράφας είχε τη δύναμη και χρησιμοποίησε το Γιδόπουλο που μέχρι τέλους ήταν πολύ καλός και τον δικαίωσε. Τώρα διαβάζω ότι δεν παίζει και είναι αδικία για ένα Τρικαλινό παιδί που είναι και ικανό. Αλλάξαν όλα τα δεδομένα εκεί που κάποιοι όταν είναι έξω από τα πράγματα μιλάνε για τους Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές, όταν είναι μέσα στα πράγματα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην παίζουν οι Τρικαλινοί. Γιατί με το Γράφα που μιλούσαμε στην αποστολή θα είχε 7 μικρούς ποδοσφαιριστές, 3-4 εκ των οποίων θα γίνονταν επαγγελματίες και οι μεταγραφές θα ήταν λιγότερες απ’ότι έγιναν.

“Για το άδειασμα προς το Θωμά Γράφα το καλοκαίρι”

Ενα ρόλο έπαιξαν και κάποιοι από τους δημοσιογράφους που δεν έγραφαν σωστά πράγματα, σε μία γραμμή σχεδόν όλοι εναντίον του Γράφα. παρά το ότι κάποιοι είναι και φίλοι μου και επειδή έχω δίπλωμα προπονητή τους έλεγα για τις ικανότητές του. Επεσε μία γραμμή να φαγωθεί ο Γράφας, Παρ’όλα αυτά έπρεπε να τον σταματήσουν με το τέλος του πρωταθλήματος και όχι να τον αφήσουν να φέρει το 60% των μεταγραφών και μετά να τον αδειάσουν. Μετά συνέχισε ο κ. Νεμπεγλέρας να κάνει τις μεταγραφές του.

“Για την απόλυσή του και αν τον πείραξε για τον τρόπο με τον οποίο έγινε”

Με ενόχλησε. Να τα βάλω με τον πρόεδρο; Δεν το κάνω συνήθως. Ας είναι καλά ο πρόεδρος. Την τελευταία φορά που μίλησα μαζί του, επειδή είχα μία πρόταση από μεγάλη ομάδα να δουλέψω ως σκάουτερ στην περιοχή με πολύ καλά χρήματα, μου λέει συνεχίζεις κανονικά. Μετά από μία εβδομάδα δε σήκωνε κανείς τηλέφωνο και κατάλαβα τι είχε παιχτεί, αυτό που ακουγόταν έξω ότι είχε προσληφθεί άλλος. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ας πάει καλά η ομάδα και εγώ το παραβλέπω αυτό. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Τώρα είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

“Για το τι κρατάει από αυτούς τους μήνες”

Μπορώ να σου πω ότι τα αποτελέσματα και η συνεργασία με το Θωμά Γράφα ήταν άψογη ο άνθρωπος είναι κύριος. Κακώς τον αδίκησαν ορισμένοι και στο δικό σας χώρο. Η θέση του γενικου αρχηγού είναι δύσκολη. Εγώ αυτό το διάστημα έδωσα λύσεις σε πολλά προβλήματα και σε προβληματα τραυματισμού. Αρκεί να σας πω ότι κάποιος παίκτης που έπαιζε 5 μήνες τραυματίας στον αστράγαλο και εκεί έδωσα λύση. Πηγα δύο ποδοσφαιριστές στο Νικολάου με ελάχιστα χρήματα. Παρά τα προβλήματα σε όλα ήμουν μπροστά. Η ομάδα πήγε καλά και εκτός από τον τελευταίο αγώνα είχαμε θετικά αποτελέσματα. Οταν ανέλαβε ο Γράφας την ομάδα αυτή ήταν πολύ πιο κάτω και τελικά τερματίσαμε έκτοι. Επίσης έδωσε ευκαιρία σε Τρικαλινούς παίκτες που δεν το έκανε κανένας καθώς όλοι κοίταζαν την πάρτη τους. Τώρα δε βλέπω να παίζει κανένας Τρικαλινός και ούτε πρόκειται να παίξει ποτέ.

“Για εκείνους που επηρεάζουν αρνητικά τον Μπαταγιάννη”

Κάποιοι που επηρεάζουν αρνητικά τον πρόεδρο είναι στην ομάδα. Μπορεί να είναι στη δουλειά τους επιτυχημένο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ξέρουν και το ποδόσφαιρο. Επειδή έχουν πτυχία και μεταπτυχιακά δε σημαίνει ότι είναι πιο έξυπνοι από εμάς.. Η προσωπικότητα του ανθρώπου μετράει και η αναγνωρισιμότητα. Και από αυτούς τους κυρίους κάποιοι όταν βγουν στη σύνταξη τότε θα φανεί ποιος τους μιλάει έξω και ποιος όχι. Αυτοί επηρεάζουν αρνητικά την ομάδα και τον πρόεδρο και ποτέ δε θέλουν το καλό. Οταν ήταν απέναντι από τον πρόεδρο ή μέσα στα πράγματα ποτέ δεν έβαλαν να κάνει αθλητικό κέντρο ή να είναι κοντά στην Κ20. Δεν πρόσεξαν τους Τρικαλινούς παίκτες. Εφυγαν πολλά ταλέντα άδειασαν θέσεις επίτηδες για να γίνουν μεταγραφές.

Πηγή: Trikalascore

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

LigaSport | Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα Online
Πυράκανθος | Κάρβουνα, Μπρικέτες, Πέλλετ, Υγραέριο, Καυσόξυλα, Προσάναμμα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ – ΘΕΜΑΤΑ – ΡΕΤΡΟ