ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
LigaSport | Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα

ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ενδιαφέρον για Νίκη Βόλου από Βολιώτη επιχειρηματία – Στις 29/6 οι εκλογές

Ενδιαφέρον για την ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εκφράστηκε στη Γ.Σ. της Τετάρτης από τον Βολιώτη επιχειρηματία Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές της Ερασιτεχνικής.

Ενδιαφέρον για την ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου εκφράστηκε στη Γ.Σ. της Τετάρτης από τον Βολιώτη επιχειρηματία Αλέξη Παπακωνσταντίνου. Στις 29 Ιουνίου οι εκλογές της Ερασιτεχνικής.

Μπορεί να υπήρχε ένταση αλλά έκρυβε και μια σημαντική εξέλιξη η χθεσινή Γ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη», αφού ο επιχειρηματίας Αλέξης Παπακωνσταντίνου κατέθεσε πρόταση να αναλάβει την ποδοσφαιρική ομάδα. Πρόκειται για τον γιο του παλιού προέδρου της Δ.Ε. ποδοσφαίρου Νίκου Παπακωνσταντίνου, Βολιώτη στην καταγωγή, ο οποίος έχει επιχειρήσεις στο Λονδίνο.
Ο ίδιος βρέθηκε χθες στη Γ.Σ. και δήλωσε ότι έστειλε μέιλ μέσω της εταιρείας SDLK Limited (εδρεύει στην αγγλική πρωτεύουσα και ασχολείται με οικονομικά κεφάλαια), στην Ερασιτεχνική όπου εξέφρασε γραπτώς το ενδιαφέρον για την ποδοσφαιρική ομάδα. Ωστόσο διευκρίνισε ότι η κατάσταση είναι πρώιμη, αρά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πρόταση, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Όσον αφορά τον απολογισμό στο ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε η οικονομική κατάσταση της περιόδου 2018-19, η οποία είναι ισοσκελισμένη στα 342.010 ευρώ. Την παρουσίαση έκανε ο ταμίας του συλλόγου Δημήτρης Μιχάλης, ο οποίος υπογράμμισε ότι θα αποχωρήσει κι εκείνος μετά από τρία χρόνια από το Δ.Σ. Χαρακτήρισε επιτυχία τη δημοπράτηση των έργων στο «Π. Μαγουλάς» και εξέφρασε την ελπίδα η Νίκη να επανέλθει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο κ. Μιχάλης είπε ότι για τα έξοδα συνέβαλαν ο Νίκος Ιμεράι με 187.180 ευρώ και ο Βασίλης Βενέτης με 12.000 ευρώ. Τότε ζητήθηκε να γίνει διευκρίνιση για το ποσό των 16.700 ευρώ, διότι αφορά χρήση άλλης περιόδου και να μην υπολογιστεί στον φετινό απολογισμό. Ο κ. Μιχάλης απάντησε ότι είναι για το Κύπελλο Ερασιτεχνών αλλά της περσινής σεζόν.

Ο Νίκος Ιμεράι δήλωσε ότι αυτά είναι χρήματα που έδωσε ο ίδιος για να μη σταματήσει να αγωνίζεται η ομάδα πέρσι μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Μάλιστα είπε ότι ο Βασίλης Βενέτης ήθελε να μην συνεχίσει η ομάδα πέρσι στο Κύπελλο, αλλά ο κ. Βενέτης τον διέψευσε ζητώντας του να πει ποιος πλήρωσε τον Μάρτιο τους παίκτες για ενοίκια κλπ αλλά και για το Πανθεσσαλικό, για να απαντήσει ο κ. Μιχάλης ότι το έκανε ο Β. Βενέτης.

Οι τόνοι ανέβηκαν αλλά ηρέμησαν μετά από λίγα λεπτά. Κατόπιν ο κ. Ιμεράι έκανε τον απολογισμό της χρονιάς λέγοντας ότι «οι παίκτες είναι πληρωμένοι, αλλά δεν πέτυχαν τον στόχο τους. Τους είπα «δημόσιους υπάλληλους» γιατί μας έφεραν μεγάλη πίκρα, αλλά εκείνοι θέλουν να τα πάρουν όλα. Τόσο πολύ αγαπούν τη Νίκη. Παρόλα αυτά η ομάδα ήταν καλή φέτος, αλλά στα κρίσιμα ματς δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Αναγνωρίζω τα λάθη που έκανα».

Ο κ. Μιχάλης ανέλυσε τον απολογισμό λέγοντας ότι 194.150 ευρώ δόθηκαν για αμοιβές ποδοσφαιριστών. Ο Β. Βενέτης υποστήριξε ότι κάποια έξοδα δεν έχουν μπει, παρουσιάζοντας έκθεση με 43.440 ευρώ που έβαλε ο ίδιος από 1/6/2018, άρα το ποσοστό δεν είναι 94% όπως είχε ισχυριστεί ο κ. Ιμεράι.

Αιχμές Ντόστανιτς κατά Κέρι

Ο Θεόδωρος Σκύφτας μετέφερε ένα μήνυμα του Ράτκο Ντόστανιτς, που ανέφερε: «Ως προπονητής πέντε μήνες το πρώτο μέλημα ήταν να ζητήσω εργομετρικά που δεν έγιναν ποτέ. Πήρα έναν-έναν παίκτη να δω αν έχουν προβλήματα στο οικονομικό κλπ, αλλά δεν υπήρχε. Ωστόσο υπήρχε θέμα με τον αρχηγό λόγω του χαρακτήρα του. Μετά το ματς στα Μετέωρα έγινε το πρώτο επεισόδιο, όταν ο αρχηγός αντέδρασε στην αντικατάστασή του. Το αποκρύψαμε για να μην διαταραχθεί η ομάδα. Τον καλέσαμε να μιλήσουμε και κατάλαβα ότι δεν μπορούσε να στηρίξει το περιβραχιόνιο.

Βρεθήκαμε τρεις βαθμούς μπροστά και μίλησα με τον πρόεδρο που είναι αξιόλογος άνθρωπος. Δεν ζήτησα πολλές μεταγραφές, παρά μόνο έβαλα υπογραφή για τους Βαγγέλη Μάντζιο -αν έφευγε ο Τζιώρας- και Άγγελο Βέρτζο. Δεν ήθελα να φύγει ο Τζιώρας. Τελικά δεν αποκτήθηκαν Μάντζιος και Βέρτζος, αλλά ήρθαν παιδιά για το μέλλον της Νίκης.
Δεν αμφισβητώ την αξία του Κέρι, είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά είχα θέμα με τον χαρακτήρα του, όπως και οι άλλοι παίκτες. Προσπάθησα να το χειριστώ αλλά δεν τα κατάφερα και ο Κέρι δεν ήταν αυτός που έπρεπε στα τρία κρίσιμα παιχνίδια. Αν το χειριζόμασταν διαφορετικά για το ποιοι παίκτες θα φύγουν, ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Αναλαμβάνω την ευθύνη που δεν βγήκε η ομάδα κατηγορία».

Η Γραμματεία

Ο Στέργιος Φάτσης παρουσίασε και την οικονομική κατάσταση της γραμματείας της Ερασιτεχνικής. Ο απολογισμός ήταν ισοσκελισμένος με 16.230 ευρώ, ενώ διευκρίνισε ότι στην τράπεζα υπάρχει το ποσό των 2.728 ευρώ. Ο πρόεδρος του συλλόγου παρουσίασε και πίνακα εξόφλησης υποχρεώσεων σε κρατικές υπηρεσίες. Μάλιστα η Νίκη ξεχρέωσε τη ΔΟΥ, ενώ συνεχίζει να πληρώνει τις ρυθμισμένες οφειλές στο ΙΚΑ. Για το ρεύμα στο «Π. Μαγουλάς» τόνισε ότι η οφειλή παραμένει, αλλά η ηλεκτροδότηση επανήλθε. Τα έργα έχουν μπει σε μία ρότα, πολύ σύντομα θα αρχίσουν αν και καθυστέρησαν λόγω εκλογών, κάτι που πάει πίσω και το θέμα της ΓΑΙΟΣΕ.

Μεγάλο θέμα είναι η νομιμοποίηση του «Π. Μαγουλάς» κι εκεί θα πρέπει να δοθούν κάποια χρήματα, όπως δήλωσε ο πρόεδρος.
Τότε παρενέβη ο Βασίλης Βενέτης ο οποίος είπε ότι σε 20 ημέρες θα επαναρχίσει η διαδικασία για τα έργα, ενώ προέβλεψε ότι σε 1,5 μήνα από τώρα θα αρχίσουν οι εργασίες.
«Ασφαλώς και κάναμε λάθη. Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες, αλλά εθελοντές. Ας μας συγχωρεθούν τα λάθη και πιστεύουμε ότι κάναμε περισσότερα καλά πράγματα. Ευχόμαστε η νέα διοίκηση να τα πάει καλύτερα από εμάς» είπε ο κ. Φάτσης, ο οποίος δευτερολογώντας εμφανίστηκε ενωτικός και ζήτησε τις δύο πλευρές να τα βρουν για το καλό της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Τέλος, αποφασίστηκε οι εκλογές να πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Πυράκανθος | Κάρβουνα, Μπρικέτες, Πέλλετ, Υγραέριο, Καυσόξυλα, Προσάναμμα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


Advertisement

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ