ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
LigaSport | Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα

ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Διακοπή λόγω διαμαρτυρίας για τη διαιτησία!

Άδοξο τέλος είχε ο επαναληπτικός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και της Νίκης Αγκαθιάς!

Άδοξο τέλος είχε ο επαναληπτικός της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, μεταξύ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και της Νίκης Αγκαθιάς!

Το ματς διακόπηκε στο 39ο λεπτό και ενώ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες χωρίς τέρματα, μιας και ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων Δημήτρης Ματσούκας εισέβαλε στο γήπεδο και πήρε την ομάδα του διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία του Μαλούτα!

Στην συνέχεια έγιναν διαβουλεύσεις για αρκετή ώρα, ενώ υπήρξε και αρκετή ένταση με διαπληκτισμούς!

Τελικά ο διαιτητής Μαλούτας (Παρασίου, Νησελίτης) πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά τον αγώνα, περίπου μία ώρα μετά την διακοπή του, αφού τα πνεύματα ήταν οξυμένα, ενώ για την τύχη του θα αποφασίσει πλέον η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν το ματς οι δύο ομάδες:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος. Κιρκιλιανίδης Γ., Σωτηράκης, Ζησιόπουλος, Κουκουράκης, Παρσόπουλος, Λίτσι.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Τόλιος, Κίτσας Λ., Ρογγότης, Λιόλιος, Γιαννόπουλος, Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος, Σούκιας, Γκελοσάνι, Κασαπίδης.

 

Πηγή: kerkidasport

4 Σχόλια

Facebook

Πυράκανθος | Κάρβουνα, Μπρικέτες, Πέλλετ, Υγραέριο, Καυσόξυλα, Προσάναμμα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ