ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
LigaSport | Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ

Απαλλαγές, διαταγές και πρόστιμα!

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις, οι οποίες αφορούν συλλόγους της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ παμψηφεί το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ, του αναλυτικά αναφερομένου στο σκεπτικό πειθαρχικού αδικήματος. ΚΗΡΥΣΣΕΙ κατά πλειοψηφία το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2018 – 2019, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Καναλακίου Πρέβεζας στις 18-11-2018 μεταξύ των ομάδων με τις επωνυμίες ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ και ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και κατακύρωση αυτού με τέρματα 0-3 υπέρ του πρώτου σωματείου, β) χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ, και γ) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019.

ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο Χαραυγιακός πειθαρχικά ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2018-2019 μεταξύ των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ και ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ στο γήπεδο Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στις 18.11.2018. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ.

Στην υπόθεση κατά α) του σωματείου με την επωνυμία ΑΛΜΥΡΟΣ Γ.Σ. και β) του Χρήστου Κρανά, τραυματιοφορέα του εν λόγω σωματείου, ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους για άδικη πράξη που έλαβε χώρα στον αγώνα πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων του τέταρτου ομίλου και δη των σωματείων με τις επωνυμίες ΑΛΜΥΡΟΣ ΓΣ και ΑΛΜΥΡΟΣ ΒΟΛΟΥ στο δημοτικό στάδιο ΑΛΜΥΡΟΥ στις  19-11-2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο τραυματιοφορέα του σωματείου με την επωνυμία ΑΜΥΡΟΣ Γ.Σ., ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. ΑΠΕΙΛΕΙ σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία ΑΛΜΥΡΟΣ Γ.Σ. χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667) ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής του δεύτερου εγκαλουμένου.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των σωματείων ΓΡΕΒΕΝΑ – ΑΕΡΑΤΑ και ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΑ, που είχε αρχικά ορισθεί για την 18η-11-2018 αλλά δεν διεξήχθη,  μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων των σωματείων ΜΕΛΙΤΕΥΣ ΜΕΛΙΤΗΣ και ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ, που είχε αρχικά ορισθεί για την 18η-11-2018 αλλά δεν διεξήχθη,  μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης.

ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ της κατηγορίας. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναλυτικά αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά αδικήματα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ συνολική χρηματική ποινή ύψους χιλίων ογδόντα τεσσάρων (1.084,00) ευρώ, για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα για το πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της περιόδου 2018-2019, μεταξύ των σωματείων με τις επωνυμίες ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ και ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ στο Δημοτικό Στάδιο Νεαπόλεως στις 18/11/2018.

ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο για τις αναλυτικά αναφερόμενες στο σκεπτικό άδικες πράξεις. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο συνολική χρηματική ποινή ύψους χιλίων τετρακοσίων δεκαεπτά (1.417) ευρώ, για πειθαρχικά αδικήματα στον  αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου στις 18/11/2018.

ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019,  μεταξύ των ομάδων των σωματείων ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΦΣ και ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ ΑΠΣ, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 18/11/2018 αλλά δεν διεξήχθη, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

LigaSport | Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ηλεκτρονικό κατάστημα Online
Πυράκανθος | Κάρβουνα, Μπρικέτες, Πέλλετ, Υγραέριο, Καυσόξυλα, Προσάναμμα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ


Advertisement

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΠΟ – ΕΠΑΕ