Θεοδοσιάδης: Πειθαρχία με Άρη!

Δημοσιεύθηκε: 12 Ιανουαρίου 2018

Ομάδα που παρουσιάζει σταθερότητα και σοβαρότητα είναι ο Άρης σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Θεοδοσιάδης στο Metropolis 95.5.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας υποστήριξε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα και ατομική αλλά και συνολική και αποτελεί το πρώτο φαβορί για άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Άρη: «Ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που δείχνει ότι έχει σταθερότητα και σοβαρότητά. Είναι πολύ μικρή η κατηγορία για τον Άρη. Είναι το νούμερο ένα φαβορί για την άνοδο. Ο Άρης έχει ατομική ποιότητα αλλά και σαν σύνολο. Θα πρέπει να κάνουμε τεράστια προσπάθεια, να έχουμε αγωνιστική πειθαρχία και να έχουμε και καρδιά και ψυχή».

Για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Άρη από Βασιλειάδη:«Δεν είναι καλό. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο για να δουν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δε βοηθάει αυτό αλλά μεμονωμένα ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο για να δει το παιχνίδι».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest